Τεστ IQ: Μόνο οι ιδιοφυΐες μπορούν να βρουν την σωστή απάντηση σε 10 δευτερόλεπτα

Τεστ IQ

Ένα περίεργο τεστ IQ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μπερδεύει τους χρήστες των social media. Εσείς μπορείτε να βρείτε την σωστή απάντηση σε 10 δευτερόλεπτα;

Τα παζλ και τα τεστ IQ σας ενθαρρύνουν να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο και να αναζητήσετε απροσδόκητες λύσεις. Σύμφωνα με έρευνες, αυτός δεν είναι μόνο ένας ενδιαφέρον αλλά και ένας χρήσιμος τρόπος να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Μακροπρόθεσμα, η τακτική εκπαίδευση του εγκεφάλου με πνευματικές προκλήσεις μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο νευρολογικών ασθενειών. Μελέτες έχουν επίσης διαπιστώσει ότι τα τεστ IQ μπορούν να βελτιώσουν την ψυχική υγεία και την ικανότητα γρήγορης επίλυσης προβλημάτων.

Ένα παζλ με μια κάπως απροσδόκητη λύση έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Αυτό το ψευδομαθηματικό πρόβλημα θα οδηγήσει πολλούς ανθρώπους σε αδιέξοδο, αλλά οι ιδιοφυΐες θα το καταλάβουν γρήγορα. Στην παρακάτω εικόνα υπάρχουν οι αριθμοί 1 έως 5 και ανάμεσά τους υπάρχουν γραμμές που τέμνονται. Πρέπει να προσδιορίσετε τι λείπει.

Τεστ IQ: Μπορείτε να βρείτε την σωστή απάντηση σε 10 δευτερόλεπτα;

Τεστ IQ

Η απάντηση στο τεστ IQ

Αν μπορείτε να λύσετε τεστ όπως αυτό σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, είστε φυσικά προικισμένοι με ευφυΐα και παρατηρητικότητα. Οι ψυχολόγοι συχνά συνδέουν αυτή την ικανότητα με υψηλό IQ, αλλά είναι προτιμότερο να κάνετε ειδικά τεστ για να προσδιορίσετε το επίπεδο των διανοητικών ικανοτήτων.

Η προφανής απάντηση, που δίνουν οι περισσότεροι, είναι το 6. Αλλά δεν είναι η σωστή. Αυτό που λείπει είναι το γράμμα «R», καθώς η εικόνα παρουσιάζει την διάταξη των ταχυτήτων που υπάρχει στα περισσότερα αυτοκίνητα.

αυτοκίνητο ταχύτητες

Scroll to Top