Βίντεο: Άνδρας ταξίδεψε 850 χλμ για να χτυπήσει μία γυναίκα – Είχε αφήσει κακή κριτική για το μαγαζί του

Κίνα επίθεση βίντεο κακή κριτική

Σας έχει θυμώσει ποτέ τόσο πολύ μια κακή κριτική που ταξιδέψατε πάνω από 800 χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσετε τον άνθρωπο που την έγραψε; Πιθανότατα όχι. Αλλά αυτό ακριβώς αποκαλύφθηκε ότι συνέβη όταν οι κάμερες ασφαλείας έπιασαν έναν πωλητή να χτυπάει μια γυναίκα στην μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων ενημέρωσης, η νεαρή γυναίκα είχε παραπονεθεί για μια καθυστέρηση στην αγορά της, γεγονός που εξόργισε τον άνδρα αρκετά ώστε να ταξιδέψει για να της «δώσει ένα μάθημα».

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον άνδρα, ονόματι Zhang, να χαστουκίζει και να κλωτσάει την Xiao Li στην μέση του δρόμου.

Στα πλάνα φαίνεται η στιγμή που ο Zhang ορμάει στην Li, καθώς εκείνη περίμενε στην πόλη Ζενγκζού, στην ανατολική Κίνα (επαρχία Χενάν). Η γυναίκα περίμενε το πακέτο με τα ρούχα της, το οποίο είχε καθυστερήσει τέσσερις ημέρες και έκανε αυτό που θα έκαναν οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτή την περίπτωση. Διαμαρτυρήθηκε στο ηλεκτρονική marketplace, Taobao.

Όμως ο εν λόγω πωλητής ανταπέδωσε απειλώντας να τη σκοτώσει, εξοργισμένος που είχε μειώσει τη βαθμολογία του καταστήματος στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Li πίστευε ότι μόλις παραλάμβανε τα ρούχα, το θέμα θα λυνόταν από μόνο του, αλλά ο Zhang είχε άλλες ιδέες.

Το βίντεο δείχνει την Li να κοιτάζει το τηλέφωνό της, όταν ξαφνικά ο εξαγριωμένος πωλητής την κλωτσάει και τη χαστουκίζει, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, πριν απομακρυνθεί και εξαφανιστεί από το σημείο.

Κίνα επίθεση βίντεο κακή κριτική

Η Li μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Είχε υποστεί διάσειση και είχε και άλλα τραύματα. Ωστόσο, ακόμη και στο νοσοκομείο δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον «τρελό» άνδρα, ο οποίος της έστειλε αμέσως ένα μήνυμα.

Της αποκάλυψε ότι είχε ταξιδέψει όλη τη νύχτα από το Suzhou, το οποίο απέχει πάνω από 800 χιλιόμετρα, ώστε να της δώσει “ένα μάθημα” για την κακή κριτική της. Της είπε επίσης ότι θα μπορούσε να της επιτεθεί ξανά.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ερευνούσε την υπόθεση, ενώ δεν έχει γίνει σαφές αν η Li πήρε ποτέ τα ρούχα της.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση:

Scroll to Top