4 σειρές που αξίζει να δείτε στο Netflix σήμερα Κυριακή

netflix

Μπορεί το καλοκαίρι να μας χτύπησε την πόρτα νωρίτερα φέτος και η θερμοκρασία να παραπέμπει σε μέσα Μαΐου, ωστόσο η Κυριακή δεν παύει να παραμένει μια ιδανική μέρα για ξεκούραση και χαλάρωση στο σπίτι. Το Netflix αποτελεί μια πρώτης τάξης διέξοδο γι’ αυτές τις μέρες, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών για όλη την οικογένεια. Μάλιστα, η ταινιοθήκη της δημοφιλούς πλατφόρμας εμπλουτίζεται συνεχώς, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς σινεφίλ.

Φορέστε κάτι ελαφρύ, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ κι ελάτε να δούμε 4 σειρές που αξίζει να απολαύσουμε στη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix.

Και προτού πατήσετε το play, θυμηθείτε ότι οι παρακάτω σειρές έχουν συγκεντρώσει σκορ 100% στον γνωστό ιστότοπο Rotten Tomatoes!

Netflix: 4 σειρές για να δείτε το τριήμερο

  • Troubled Teen Industry: Απάτες, Αιρέσεις και Απαγωγές
  • Τέχνη που Φυσάει
  • Blue Eye Samurai
  • Η Γη με τα Μάτια της Κανκ

Troubled Teen Industry: Απάτες, Αιρέσεις και Απαγωγές

Χρόνια μετά τον εγκλεισμό της σε σχολείο για απείθαρχους νέους, μια γυναίκα μιλά για τη διαφθορά και την κακοποίηση στη βιομηχανία των προβληματικών εφήβων.

Τέχνη που Φυσάει

Δέκα κορυφαίοι καλλιτέχνες ανεβάζουν τη θερμοκρασία σε διαγωνισμούς δημιουργίας με φυσητό γυαλί, διεκδικώντας ένα έπαθλο 100.000 δολαρίων και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Blue Eye Samurai

Θέλοντας να εκδικηθεί όσους την έκαναν παρία στην Ιαπωνία της περιόδου Έντο, μια μαχήτρια ανοίγει ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι για να βρει τη μοίρα της.

Η Γη με τα Μάτια της Κανκ

Η Φιλομίνα Κανκ μάς μιλά για την πρόοδο που έχει –ή δεν έχει– σημειώσει η ανθρωπότητα, σ’ αυτό το έξυπνο σατιρικό ντοκιμαντέρ για την ιστορία του πολιτισμού.

 

Scroll to Top