Αυτές είναι οι 5 χειρότερες σειρές του Netflix για το 2024 μέχρι στιγμής

Avatar: The Last Airbender

Πέρυσι τέτοια εποχή, το Netflix κυκλοφορούσε σε εβδομαδιαία βάση πολλές πρωτότυπες σειρές. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά το 2024 λόγω των περσινών απεργιών στο Χόλιγουντ και των επακόλουθων καθυστερήσεων σε δεκάδες παραγωγές.

Το Netflix βασίζεται πλέον πολύ περισσότερο σε σειρές που έχουν αποκτηθεί, ενώ οι πρωτότυπες σειρές είναι ελάχιστες.

Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότερες από τις λίγες φετινές σειρές του Netflix ήταν αρκετά αξιοπρεπείς. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι σειρές προορισμένες να είναι καλές, και γι’ αυτό παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με τις 5 χειρότερες σειρές του Netflix για το 2024 μέχρι στιγμής.

Netflix: Αυτές είναι οι 5 χειρότερες σειρές για το 2024:

  • Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου
  • Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού
  • A Man in Full
  • Tires
  • Good Times

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου

Ένα νεαρό αγόρι γνωστό ως Άβαταρ πρέπει να κατακτήσει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης για να σώσει τον κόσμο και να πολεμήσει έναν μοχθηρό εχθρό που θέλει να το σταματήσει.

Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού

Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς και καθηλωτικές αναπαραστάσεις, αποκαλύπτεται η μοναδική ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η επιθυμία του να κατακτήσει τον κόσμο.

Ένας Άντρας με τα Όλα του

Αντιμέτωπος με αμείλικτους εχθρούς και ξαφνική πτώχευση, ένας μεγαλομεσίτης από την Ατλάντα πρέπει να κατακτήσει ξανά την κορυφή όταν η αυτοκρατορία του απειλείται.

Tires

Στο συνεργείο αυτοκινήτων του πατέρα του, ένας διευθυντής προσπαθεί να βελτιώσει την εξυπηρέτηση και να αυξήσει τα κέρδη, ελέγχοντας παράλληλα τον ταραχοποιό ξάδελφό του.

Good Times

Σε αυτήν την έντονη, τολμηρή νέα εκδοχή της κλασικής σειράς, μια νέα γενιά της οικογένειας Έβανς τα βγάζουν πέρα σε μια εργατική κατοικία στο Σικάγο.

Scroll to Top