ΗΒΟ: Απομακρύνει τον Μίλος Μπίκοβιτς από τη σειρά «The White Lotus»

Μίλος Μπίκοβιτς

Το HBO ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει νέα ακρόαση για ρόλο στην τρίτη σεζόν της σειράς «The White Lotus», ο οποίος αρχικά είχε δοθεί στον Σέρβο ηθοποιό, Μίλος Μπίκοβιτς.

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της υποψήφιας για Emmy σειράς επρόκειτο να αρχίσουν τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο, αλλά το HBO ανακοίνωσε τώρα ότι θα αναζητήσει ηθοποιό για τον ρόλο ενός γκουρού ευεξίας, τον οποίο θα υποδυόταν ο Μπίκοβιτς.

Εκπρόσωπος του δικτύου είπε στο Business Insider: «Αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας με τον Μίλος Μπίκοβιτς και θα υπάρξει νέα ακρόαση για τον ρόλο».

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται γιατί ελήφθη η απόφαση, ωστόσο ακολούθησε πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού από το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας.

Σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας στο X/Twitter στις 24 Ιανουαρίου αναφερόταν: «Ο Μίλος Μπίκοβιτς, Σέρβος ηθοποιός, ο οποίος υποστηρίζει τη Ρωσία από την έναρξη της εισβολής πλήρους κλίμακας, θα πρωταγωνιστήσει τώρα στην 3η σεζόν του HBO The White Lotus. @HBO, είναι σωστό να συνεργάζεστε με ένα πρόσωπο, το οποίο υποστηρίζει τη γενοκτονία και παραβιάζει το διεθνές δίκαιο;».

Scroll to Top