Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Mπορείτε να βρείτε ποιο μπουκάλι θα γεμίσει πρώτο με νερό σε 10 δευτερόλεπτα;

Τεστ IQ

Ένα τεστ IQ ήρθε για να τεστάρει την παρατηρητικότητά σας και την αντίληψή σας. Εσείς μπορείτε να βρείτε ποιo μπουκάλι θα γεμίσει πρώτ0 με νερό σε 10 δευτερόλεπτα;

Τα τεστ IQ με εικόνες είναι μια μορφή παιχνιδιού για τον εγκέφαλο που δοκιμάζει την κριτική σκέψη του αναγνώστη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι προκλήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τη νοημοσύνη και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή σας. Τα τεστ παρατηρητικότητας, τα μαθηματικά παζλ και τα τεστ IQ είναι πολύ καλοί τρόποι για να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας και να κρατήσετε την όρασή σας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει έναν περίπλοκο λαβύρινθο από σωλήνες και μπουκάλια και σας ζητείται να υπολογίσετε ποιο μπουκάλι θα γεμίσει πρώτο με νερό. Ωστόσο δεν έχετε πολύ χρόνο. Πρέπει να βρείτε την απάντηση σε μόλις 20 δευτερόλεπτα.

Μην βιαστείτε να απαντήσετε καθώς πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι κάποια μπουκάλια είναι μπλοκαρισμένα.

Τεστ IQ: Ποιο μπουκάλι θα γεμίσει πρώτο;

Τεστ IQ

Η λύση του Τεστ IQ

Παρατηρώντας με προσοχή όλα τα μπουκάλια και δημιουργώντας στο μυαλό σας την διαδρομή που θα ακολουθήσει το νερό θα καταλήξετε ότι το μπουκάλι που θα γεμίσει πρώτο είναι το 5.

Scroll to Top