Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Mπορείτε να βρείτε τους 2 αριθμούς που λείπουν από τον κωδικό σε 14 δευτερόλεπτα;

Τεστ IQ κωδικός

Ένα τεστ IQ ήρθε για να τεστάρει την παρατηρητικότητά σας και την αντίληψή σας. Εσείς μπορείτε να βρείτε τους 2 αριθμούς που λείπουν από τον κωδικό σε 14 δευτερόλεπτα;

Τα τεστ IQ με εικόνες είναι μια μορφή παιχνιδιού για τον εγκέφαλο που δοκιμάζει την κριτική σκέψη του αναγνώστη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι προκλήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τη νοημοσύνη και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή σας. Τα τεστ παρατηρητικότητας, τα μαθηματικά παζλ και τα τεστ IQ είναι πολύ καλοί τρόποι για να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας και να κρατήσετε την όρασή σας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει ένα χρηματοκιβώτιο που έχει έναν 12ψήφιο κωδικό. Εμφανίζονται οι 10 από τους 12 αριθμούς και το τεστ σας ζητείται να βρείτε ποιοι είναι οι 2 αριθμοί που λείπουν. Ωστόσο δεν έχετε πολύ χρόνο. Πρέπει να βρείτε την απάντηση σε μόλις 14 δευτερόλεπτα.

Τεστ IQ: Mπορείτε να βρείτε τους 2 αριθμούς που λείπουν από τον κωδικό;

Τεστ IQ κωδικός

Η λύση του Τεστ IQ

Η σωστή απάντηση είναι ότι λείπουν οι αριθμοί 1 και 2. Οι αριθμοί στο κάτω μέρος του κωδικού προκύπτουν αν αφαιρέσετε το 3 από τους πάνω αριθμούς.

Τεστ IQ κωδικός λύση

Scroll to Top