Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με το άλογο σε 10 δευτερόλεπτα;

τεστ παρατηρητικότητας

Τα τεστ παρατηρητικότητας «Βρες τις διαφορές» είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε την οπτική μνήμη και τις γνωστικές ικανότητες σας. Δοκιμάζουν την παρατηρητικότητά σας, και πόση προσοχή δίνετε στις λεπτομέρειες. Το να αναγνωρίσετε τις διαφορές μεταξύ δύο σχεδόν πανομοιότυπων εικόνων είναι δύσκολο.

Τα παιχνίδια με διαφορές, όπως και οι οπτικές ψευδαισθήσεις, είναι από τους καλύτερους τρόπους για να αναπτύξετε δεξιότητες παρατήρησης, ενώ είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με το άλογο σε 10 δευτερόλεπτα;

Το συγκεκριμένο τεστ παρατηρητικότητας παρουσιάζει δύο πανομοιότυπες εικόνες με ένα άλογο σε μία φάρμα. Οι δύο φωτογραφίες φαίνονται σχεδόν ίδιες με την πρώτη ματιά. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα διαπιστώσετε ότι οι δύο εικόνες είναι διαφορετικές. Ο στόχος σας είναι να εντοπίσετε 3 διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων με τα άλογα σε 10 δευτερόλεπτα.  Ενώ ορισμένες από τις διαφορές μπορούν να εντοπιστούν πολύ εύκολα, για κάποιες άλλες πρέπει να ιδρώσετε για να τις βρείτε.

τεστ παρατηρητικότητας

Η λύση για το τεστ παρατηρητικότητας

Αν δεν καταφέρατε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με τα άλογα σε 10 δευτερόλεπτα δείτε την απάντηση στην παρακάτω εικόνα.

τεστ παρατηρητικότηταςτεστ παρατηρητικότητας

 

Scroll to Top