Τεστ προσωπικότητας: Ποια είναι η αγαπημένη σας στάση ύπνου; Αυτή που θα επιλέξετε αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σας

τεστ προσωπικότητας

Αυτό το τεστ προσωπικότητας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, υπόσχεται να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σας.

Τα τεστ προσωπικότητας οπτικών ψευδαισθήσεων είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για την αποκάλυψη των υποσυνείδητων προτιμήσεων και χαρακτηριστικών ενός ατόμου. Τα τεστ αυτά μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες για τον ψυχισμό και τις προτιμήσεις ενός ανθρώπου.

Τεστ προσωπικότητας: Ποια είναι η αγαπημένη σας στάση ύπνου; Αυτή που θα επιλέξετε αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σας

Η επιλογή της στάσης ύπνου σας θα μπορούσε να αποτελέσει μια αληθινή αντανάκλαση της αληθινής σας προσωπικότητας. Χωρίς να χρειάζεται να απαντήσετε σε ένα σύνθετο ερωτηματολόγιο, το ίδιο σας το σώμα θα μπορούσε να αποκαλύψει στοιχεία για τον τρόπο σκέψης και δράσης σας, απλά από τον τρόπο που ξαπλώνετε στο κρεβάτι.

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε την εικόνα για λίγα δευτερόλεπτα. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από το ένστικτό σας.  Η γλώσσα του σώματός μας κατά τη διάρκεια του ύπνου υποδηλώνει κάτι σημαντικό για την προσωπικότητά μας και “μαρτυρά” άγνωστες πτυχές του εαυτού μας.  Ποια στάση ύπνου επιλέγετε λοιπόν;

τεστ προσωπικότητας
globalacademicinstitute

Αναζητώντας άνεση και ασφάλεια

Εκείνοι που προτιμούν να κοιμούνται στο πλάι με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα, συχνά θεωρούνται ήρεμα και αξιόπιστα άτομα. Το εύκολο χαμόγελο και η προσαρμοστικότητα, τους κάνουν πολύτιμους συντρόφους. Εάν αυτή είναι η αγαπημένη σας στάση, μπορεί κάλλιστα να είστε εκείνος ο βράχος στον οποίο στηρίζονται τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε δύσκολες στιγμές.

Η εμβρυακή στάση

Η εμβρυακή στάση είναι ίσως μία από τις πιο συνηθισμένες στάσεις ύπνου. Συμβολίζοντας την ανάγκη να νιώθετε ότι είστε προστατευμένοι και σας κατανοούν, συχνά προδίδει μια ευαισθησία στην τέχνη, τον χορό ή την δημιουργική έκφραση, όπως το blogging. Αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε αυτή τη στάση, είναι πιθανό να έχετε την καρδιά ενός καλλιτέχνη και μια βαθιά επιθυμία για ανθρώπινη ζεστασιά.

Εκτεταμένη εμπιστοσύνη

Όσον αφορά εκείνους που κοιμούνται μπρούμυτα, με τα χέρια και τα πόδια τεντωμένα, τείνουν να αναλαμβάνουν από την φύση τους τον ρόλο του ηγέτη. Ο προγραμματισμός και μια τάση για αποστροφή στις εκπλήξεις χαρακτηρίζουν συχνά αυτές τις προσωπικότητες που αντιμετωπίζουν τη ζωή με τόλμη και αποφασιστικότητα.

Η ανάπαυση του στρατηγού

Ο ύπνος ανάσκελα είναι συχνά προνόμιο των ανθρώπων που έχουν θετική στάση και τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Είναι άτομα με λογική σκέψη, ηθική και διαφάνεια. Εάν αυτή είναι η στάση σας, είστε πιθανώς αυτός στον οποίο απευθύνονται οι φίλοι σας για ειλικρινείς και ώριμες συμβουλές.

Πειθαρχία και αποφασιστικότητα

Εκείνοι που υιοθετούν τη στάση του στρατιώτη, ξαπλωμένοι ανάσκελα με τα χέρια στα πλευρά, επιδεικνύουν μια ισχυρή εσωτερική δομή. Καλά προσαρμοσμένα, αυτά τα άτομα είναι συχνά αποφασισμένα να πετύχουν τους στόχους τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί, με αμείλικτη επιμέλεια.

Η στάση του ερωδιού

Η στάση του ερωδιού, με το ένα πόδι σηκωμένο, μπορεί να υποδεικνύει μια απρόβλεπτη προσωπικότητα. Είστε ανοιχτοί στην περιπέτεια αλλά κάποιες φορές δυσκολεύεστε στη λήψη αποφάσεων. Εάν κοιμάστε συχνά σε αυτή την στάση, μπορεί να είστε ο τύπος του περιπετειώδη ανθρώπου που κρατάει τα χαρτιά του κλειστά.

Η πολυπλοκότητα της αλλαγής

Και για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι με μία μόνο στάση και αλλάζουν συχνά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχουν πολύπλευρη προσωπικότητα, με διαφορετικά στοιχεία που μερικές φορές δεν είναι ορατά στα μάτια του κόσμου αλλά υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια.

 

 

Scroll to Top