Ακόμη δύο δωρεάν παιχνίδια προσφέρει το Epic Games Store – Μέχρι πότε μπορείτε να τα αποκτήσετε

Epic Games Store

Δύο νέα παιχνίδια προσφέρει εντελώς δωρεάν αυτήν την εβδομάδα το Epic Games Store.

Από το απόγευμα της Πέμπτης 21 Μαρτίου, οι χρήστες του Epic Games Store μπορούν να αποκτήσουν χωρίς καμία χρέωση το «Call of the Wild: The Angler™» και το «Invincible Presents: Atom Eve». Τα παιχνίδια θα μείνουν για πάντα στη συλλογή σας.

Τα δύο παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα εντελώς δωρεάν έως την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 17:00 (ώρα Ελλάδος).

Το Call of the Wild: The Angler είναι μια προσομοίωση ψαρέματος που αναπτύχθηκε από την Expansive Worlds – τους δημιουργούς της δημοφιλούς προσομοίωσης κυνηγιού “theHunter”: Call of the Wild” – και κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022. Το “The Angler” καλεί τους παίκτες να εξερευνήσουν έναν ζωντανό ανοιχτό κόσμο με πλούσια δάση, γαλήνιες λίμνες και ορμητικά ποτάμια και να μάθουν και να εξασκηθούν σε διάφορες τεχνικές ψαρέματος.

Το «Invincible Presents: Atom Eve» είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας και οπτικού μυθιστορήματος που βασίζεται στη δημοφιλή σειρά κόμικς Invincible των Robert Kirkman, Cory Walker και Ryan Ottley. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Terrible Posture Games και εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2023 από την Skybound Games – την εταιρεία πίσω από το Invincible και το The Walking Dead.  Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της υπερηρωίδας Atom Eve και προσπαθούν να κυριαρχήσουν στη ζωή της με όλες τις πτυχές της. Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις που όχι μόνο επηρεάζουν τις σχέσεις της Eve με την οικογένεια και τους φίλους της, αλλά και καθορίζουν τι είδους ήρωας θα είναι.

Scroll to Top