Ενθουσιασμένοι οι fans του GTA 6 – Τι αποκάλυψε ανώτερος προγραμματιστής της Rockstar Games

Οι οπαδοί του GTA περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την κυκλοφορία του Grand Theft Auto VI, με την τελευταία ενημέρωση για το παιχνίδι να στέλνει το hype στα ύψη.

Ο ανώτερος προγραμματιστής της Rockstar Games, Obbe Vermeij, αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας νέος producer στην πόλη της Rockstar για τον οποίο “όλοι εκεί παραληρούν”. Αν και δεν αποκάλυψε τον όνομα του producer, οι fans έμαθαν ότι πρόκειται για τον Rob Nelson.

Όπως θα γνωρίζουν πολλοί από εσάς τους σκληροπυρηνικούς παίκτες του Red Dead Redemption, ο Nelson ήταν ο producer του Red Dead Redemption 2, και έτσι έχει μεγάλη εμπειρία στο να διασφαλίζει ότι οι επόμενες συνέχειες αγαπημένων σειρών ανταποκρίνονται στις προσδοκίες.

Οι οπαδοί του GTA VI είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση ότι o Nelson συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. «Ο Rob Nelson είναι σίγουρα ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας της Rockstar, είμαι τόσο χαρούμενος που πήρε προαγωγή» ανέφερε ένας fan. Ένας άλλος τόνισε: «Οτιδήποτε και οποιοσδήποτε από το RDR2 είναι απεγνωσμένα ευπρόσδεκτος».

Πλέον, οι fans αισθάνονται καλύτερα γνωρίζοντας ότι η ομάδα του GTA VI είναι “σε καλά χέρια”. Υπάρχουν πολλοί “ταλαντούχοι άνθρωποι εκεί” που καθησυχάζουν τα μυαλά- αν και κάποιοι είναι περίεργοι γιατί όλοι ανησυχούσαν τόσο πολύ εξαρχής – μετά από τόσο καιρό, είναι απίθανο η Rockstar να σκοπεύει να αφήσει το επόμενο GTA να “αποτύχει”.

«Ο Rob Nelson είναι στη Rockstar από το GTA IV και ήταν ο παραγωγός του RDR2, το οποίο όλοι λάτρεψαν, με πολλούς να το αποκαλούν το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Η Rockstar δεν πρόκειται να αφήσει τον οποιονδήποτε να ηγηθεί του βιντεοπαιχνιδιού με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό που έγινε ποτέ» εξήγησε ένας fan του GTA και του Red Dead Redemption.

Scroll to Top