Έρχεται νέο παιχνίδι «Spyro the Dragon» – Το tweet που «άναψε φωτιές»

Spyro the Dragon

Μία πρόσφατη ανάρτηση στα social media από τον επίσημο λογαριασμό του «Spyro the Dragon» πυροδότησε φήμες ότι τι 2024 θα υπάρξει μία μεγάλη ανακοίνωση για τον αξιολάτρευτο μωβ δράκο. Το tweet ανέφερε ότι το μότο για το 2024 είναι «You gotta believe» (Πρέπει να πιστέψετε).

Το παιχνίδι είναι ένα από τα franchises της Activision που ανήκουν πλέον στο Xbox έπειτα από την εξαγορά και οι αφοσιωμένοι fan του παιχνιδιού οπαδοί είδαν αυτό το tweet ως μια πιθανή ένδειξη για επικείμενες ανακοινώσεις.

Το «Spyro the Dragon» κυκλοφόρησε αρχικά στις κονσόλες του PlayStation στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές του 2000. Πρόκειται για ένα 3D action-adventure platforming όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του ομώνυμου δράκου Spyro και διασχίζουν φανταστικά εδάφη, συλλέγοντας πολύτιμους λίθους, σφαίρες και αυγά δράκου. Η αρχική τριλογία έγινε πρόσφατα remastered και μεταφέρθηκε στις σύγχρονες κονσόλες με το Reignited Trilogy, αλλά οι οπαδοί περίμεναν από καιρό την πιθανότητα για μία νέα περιπέτεια.

Το tweet που «άναψε φωτιές»

Σε ένα περίεργο tweet, ο λογαριασμός του Spyro the Dragon είπε στους θαυμαστές του ότι το σύνθημά του 2024 είναι «You gotta believe!» (Πρέπει να πιστέψετε). To 2018 oι fan του εμβληματικού franchise του PlayStation είδαν την κυκλοφορία του Spyro the Dragon Reignited Trilogy ως ένα θετικό σημάδι της αναβίωσης του franchise, με πολλά μέλη της κοινότητας να ενθαρρύνουν συχνά ο ένας τον άλλον να «πιστέψουν» στο ότι ένα τέταρτο παιχνίδι της σειράς είναι ενδεχομένως στα σκαριά.

Ως εκ τούτου, αυτό το πρόσφατο tweet προκάλεσε συζητήσεις μεταξύ των οπαδών, ωθώντας πολλούς να δουν αυτό το σύνθημα του 2024 ως μια ενδεχομένως λιγότερο από διακριτική υπόδειξη για μεγάλα νέα που θα έρθουν. Αφού το Xbox απέκτησε τη σειρά Spyro με την εξαγορά της Activision-Blizzard το 2023, το κοινό άρχισε να εικάζει αν η εταιρεία θα προσπαθήσει να αναβιώσει παλιά IPs.

Αυτό το νέο tweet ενέπνευσε ελπίδες στους οπαδούς του Spyro the Dragon, αλλά αυτή η ελπίδα μπορεί να είναι απλώς ευσεβής πόθος.

Οι fans του μωβ δράκου έχουν αρχίσει να πανηγυρίζουν, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι αυτό το tweet είναι η επίσημη ένδειξη που περίμεναν όλα αυτά τα χρόνια. Ενώ πολλοί ζητωκραυγάζουν, άλλοι μετριάζουν τις προσδοκίες τους. Η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει με ενδιαφέρον για τους οπαδούς σε όλα τα franchise, με ρετρό remakes και αινιγματικά teasers που αφήνουν σε πολλούς gamers την περιέργεια για το τι μέλλει γενέσθαι στη βιομηχανία.

Η Sega πρόσφατα ανακοίνωσε μια σειρά από αναβιώσεις των κλασικών franchise της και οι οπαδοί ελπίζουν ότι το Xbox έχει σχεδιάσει ένα παρόμοιο μέλλον για το Spyro the Dragon, αν και δεν έχει γίνει ακόμα καμία πραγματική επιβεβαίωση.

Scroll to Top