Γνωστός ράπερ αποκάλυψε την συμμετοχή του στο GTA 6

Ο Faheem Rashad Najm, γνωστός και ως T-Pain, φαίνεται να επιβεβαίωσε ότι έχει κάποιο ρόλο στο πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6 (GTA 6) και ότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι ο λόγος που δεν παίζει πλέον GTA RP.

Ο T-Pain αποκάλυψε ότι εργάζεται με κάποια ιδιότητα στο GTA 6, κατά την διάρκεια ενός livestream στο Twitch, όταν ρωτήθηκε από έναν θεατή γιατί δεν εμφανίζεται πλέον στον server του GTA RP, NoPixel.

Απαντώντας, ο γνωστός ράπερ είπε ότι έπαιζε συχνά στον server και περνούσε «καλά» με αυτόν, αλλά η Rockstar του είπε ότι δεν μπορεί να παίζει πια σε αυτόν επειδή είχε αρχίσει να δουλεύει στο GTA 6. Ο T-Pain εξέφρασε την ενόχλησή του για αυτή την απόφαση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η Rockstar Games αποφάσισε στη συνέχεια να προσλάβει την ομάδα πίσω από τα FiveM και RedM.

«Ήμουν στον NοPixel αλλά μετά άρχισα να δουλεύω στο GTA 6 και μου είπανε ότι δεν θα μπορώ από εδώ και πέρα να παίζω RP. Μου έκαναν μια ολόκληρη ομιλία σε φάση “κι αν κάποιος σου έκλεβε το άλμπουμ και το αντέγραφε;” και τους λέω “ΟΚ, το καταλαβαίνω κατά κάποιον τρόπο”, αλλά περνούσα καλά. Είμαι εντάξει με αυτό» ανέφερε στο livestream ο T-Pain, αφήνοντας άφωνους όσους το έβλεπαν.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο μυστικοπαθής είναι η Rockstar Games σχετικά με το GTA 6 και σχεδόν κάθε project που αναπτύσσει, είναι πολύ απίθανο ο T-Pain να ήθελε να αποκαλύψει τη συμμετοχή του στο GTA 6. Δεν είναι σαφές τι είδους ρόλο θα έχει στο παιχνίδι, αλλά είναι πιθανό είτε να κάνει νέα μουσική για αυτό, είτε να ενεργεί ως ραδιοφωνικός DJ, είτε ακόμη και να εμφανίζεται ως χαρακτήρας εντός του παιχνιδιού με τον οποίο μπορούν να αλληλεπιδράσουν οι παίκτες.

Scroll to Top