Indiana Jones and The Great Circle: Αποκαλυπτήρια για το νέο videogame της Bethesda – Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα

Indiana Jones and The Great Circle

Η επίσημη αποκάλυψη του «Indiana Jones and the Great Circle» έγινε κατά τη διάρκεια του Xbox Developer_Direct του Ιανουαρίου, με περισσότερα από 13 λεπτά gameplay και πληροφορίες από τους developers.

Αυτό το νέο ταξίδι με πρωταγωνιστή τον θρυλικό αρχαιολόγο Indiana Jones προέρχεται από τη βραβευμένη ομάδα της MachineGames – τα μυαλά πίσω από το «Wolfenstein: The New Order» και «Wolfenstein: The New Colossus» – σε συνεργασία με την Lucasfilm Games και σε παραγωγή του Todd Howard της Bethesda Game Studios.

Το «Indiana Jones and The Great Circle» θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος για Xbox Series X|S και PC και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στο Game Pass. Δείτε την πλήρη ανακοίνωση από το Developer_Direct και λάβετε περισσότερες πληροφορίες από την ομάδα της MachineGames παρακάτω.

Πού διαδραματίζεται το Indiana Jones and The Great Circle

Το «Indiana Jones and The Great Circle» διαδραματίζεται μεταξύ του «Raiders of the Lost Ark» και του «The Last Crusade». Πρόκειται για μια first-person, single-player περιπέτεια, που θα σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτοντας στοιχεία και λύνοντας ένα αρχαίο μυστήριο. Γίνετε ο εξερευνητής σε έναν αγώνα ενάντια σε σκοτεινές δυνάμεις. Τα ταξίδια σας θα σας οδηγήσουν από τις ιερές αίθουσες του Βατικανού και τις άνυδρες ερήμους της Αιγύπτου μέχρι τους καταπράσινους και βυθισμένους ναούς του Σουκοτάι και τις ψυχρές κορυφές των Ιμαλαΐων.

«Το παιχνίδι μας έχει ως στόχο να σας βάλει στη θέση ενός εμβληματικού ήρωα» τόνισε ο διευθυντής σχεδιασμού Jens Andersson. «Δεδομένου ότι το κάνουμε αυτό κυρίως σε first-person, έχετε την ευκαιρία να γίνετε πραγματικά ο Indy. Το first-person σας κάνει μέρος αυτού του κόσμου – σας επιτρέπει να εξερευνήσετε και να βιώσετε τα πράγματα πιο οικεία. Τι θα κάνετε με το μυαλό και το μαστίγιο σας; Ο κόσμος του Indiana Jones είναι ένας κόσμος γεμάτος μυστήρια, όπου τρέχετε ενάντια στον χρόνο και ξεγελάτε τους εχθρούς σας καθώς κυνηγάτε κειμήλια».

Indiana Jones and The Great Circle

Από την προσέγγισή τους στη δημιουργία μοναδικών και αληθοφανών ιστοριών και χαρακτήρων μέχρι τα υπερβολικά και αξέχαστα σκηνικά τους, η MachineGames είναι το τέλειο στούντιο για να φέρει τον Indiana Jones στην σύγχρονη gaming σκηνή.

«Είναι σαν δύο κομμάτια ενός παζλ που ταιριάζουν τόσο καλά μεταξύ τους» ανέφερε η Senior Animator, Rebecca Elfstom Hidén. «Έχουμε μεγάλες και μερικές φορές τρελές ιδέες που φαίνονται τρελές στο χαρτί, αλλά ταιριάζουν πολύ καλά με το franchise. Έχεις αυτή την καταπληκτική περιπέτεια που σκάβει στην καρδιά του χαρακτήρα και φωτίζει όλα τα πράγματα που έκαναν τους ανθρώπους να τον ερωτευτούν εξαρχής, και στη συνέχεια έχεις αυτά τα μεγάλα, πολύπλοκα σκηνικά που ταιριάζουν πολύ καλά. Το DNA μας και οι πυλώνες του Indiana Jones ενώθηκαν τόσο φυσικά».

Indiana Jones and The Great Circle

Η ομάδα ανυπομονεί να δει ο κόσμος περισσότερα από αυτά που έχουν ετοιμάσει. Όλοι στη MachineGames έχουν τους δικούς τους λόγους για τους οποίους ο Indy είναι τόσο σημαντικός γι’ αυτούς. Είναι το συναίσθημα της συμμετοχής σε μια μεγάλη περιπέτεια και οι αναμνήσεις από το πώς μεγάλωσαν βλέποντας τις ταινίες με τις οικογένειές τους.

«Υπάρχουν πολλοί fans του Indiana Jones στη MachineGames. Οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε με τον Indy και ερωτευτήκαμε τις ταινίες και τον χαρακτήρα όταν ήμασταν νέοι. Απλά έχουμε αυτούς τους δεσμούς με τον χαρακτήρα εδώ και δεκαετίες», δήλωσε ο Game Director, Jerk Gustafsson. «Αλλά ακόμα και αν δεν μεγαλώσατε με τον Indiana Jones, γνωρίζετε τον Indiana Jones. Είναι ένας αξιοποιήσιμος τύπος ήρωα και ένας πραγματικός εξερευνητής. Αυτή είναι μια κληρονομιά που θέλουμε να μοιραστούμε και να γίνουμε μέρος της, και θέλουμε να χτίσουμε κάτι ενδιαφέρον και γνήσιο».

Scroll to Top