Ξεχάστε τα Pokémon – Έφτασε Digimon mod για το Palworld

Palworld Digimon

Ξεχάστε τα Pokémon mod για το Palworld που τράβηξε την προσοχή της Nintendo και της Game Freak, καθώς τώρα μπορείτε να αντικαταστήσετε τα pals με Digimon.

Τα Pokémon δεν είναι το μόνο παιχνίδι συλλογής πλασμάτων από τα νιάτα μας. Αντί να βάλει το Pikachu στο Palworld, ένας modder αντικατέστησε το Eikthyrdeer με το αγαπημένο Digimon, «Garurumon».

Palworld Digimon

Μπορείτε να βρείτε το Digimon mod στο Nexusmods και θα αντικαταστήσει το μεγάλο ελάφι Pal με το Garurumon. Το μόνο που μένει να δουν οι gamers είναι εάν θα ακολουθήσουν και άλλα Digimon στο μέλλον. Μέχρι στιγμής το αντικαθιστά μόνο αυτό το ένα Pal, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες για να έρθουν και άλλα Digimon στον κόσμο του Palworld. Βέβαια, ο modder μπορεί να δεχτεί μήνυση για δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας από την Bandai Namco, οπότε ίσως δεν θέλει να κάνει όλη αυτήν την δουλειά μόνο και μόνο για να αποκλειστεί.

Το Palworld, όπως είναι αναμενόμενο, δεν φαίνεται να χάνει έδαφος. Το παιχνίδι έχει ξεπεράσει πλέον τα 19 εκατομμύρια παίκτες στο Steam και το Xbox και οι προγραμματιστές έχουν συνεργαστεί άμεσα με τη Microsoft προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες ενημερώσεις και υποστήριξη στους παίκτες. Ενώ το παιχνίδι έχει κάνει θραύση στο Steam, το Palworld έγινε επίσης το μεγαλύτερο λανσάρισμα Game Pass τρίτου μέρους για το Xbox. 

Scroll to Top