Οι fans του PlayStation είναι ενθουσιασμένοι – Ο αγαπημένος χαρακτήρας τους επιστρέφει σε νέο παιχνίδι

Astrobot

Η Sony πραγματοποίησε την παρουσίαση του State of Play, ανακοινώνοντας μια σειρά από νέα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για PS5, PS VR2 και PC φέτος.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της 35λεπτης παρουσίασης αφορούσε σε ένα νέο παιχνίδι που θα φέρει πίσω έναν αγαπημένο χαρακτήρα της Sony.

Το Astro Bot θα είναι το επόμενο παιχνίδι με πρωταγωνιστή το χαριτωμένο ρομπότ Astro, που έχει γίνει ουσιαστικά η μασκότ του PlayStation αυτής της γενιάς.

Δείτε το trailer για το παιχνίδι του Playstation

Τι γνωρίζουμε για το Astro Bot

Το επερχόμενο παιχνίδι θα εκτείνεται σε έξι γαλαξίες και περισσότερα από 80 επίπεδα, διαθέτοντας μια ποικιλία από biomes και αναφορές σε άλλα παιχνίδια PlayStation.

Το trailer παρουσιάζει ένα οικείο gameplay με νέες και ενδιαφέρουσες προσθήκες. Το επερχόμενο παιχνίδι θα προσθέσει περισσότερες από 15 νέες ικανότητες για τον Astro και πάνω από 70 νέους τύπους εχθρών.

O χαρακτήρας του Astro

Η τελευταία εμφάνιση του Astro σε παιχνίδι ήταν το 2020, το οποίο τον μετέτρεψε αμέσως στο σύμβολο του PS5 που αναγνωρίζουν οι παίκτες σήμερα.

Είναι ο πρωταγωνιστής του Astro’s Playroom, του σύντομου παιχνιδιού που έρχεται προεγκατεστημένο σε κάθε κονσόλα PS5 και λειτουργεί ως τεχνική επίδειξη για το χειριστήριο DualSense της Sony.

Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2013 στο The Playroom, μια συλλογή από casual mini-games επαυξημένης πραγματικότητας που κυκλοφόρησε για το PS4.

Ήταν μια συλλογή από demos που στόχευαν στην παρουσίαση του αισθητήρα κίνησης PlayStation Camera, ένα αξεσουάρ AR που κυκλοφορούσε η Sony εκείνη την εποχή.

Αργότερα, το 2018, η PlayStation κυκλοφόρησε ένα πλήρες παιχνίδι με τον Astro, το Astro Bot Rescue Mission, , έναν τίτλο κυκλοφορίας για τα πρώτα του ακουστικά PS VR για το PS4.

Οι παίκτες του PS5 λάτρεψαν το προεγκατεστημένο παιχνίδι Astro’s Playroom, το οποίο από τότε έχει συγκεντρώσει βαθμολογία χρήστη 9/10 στο Metacritic, με πολύ υψηλή βαθμολογία (83) από τους κριτικούς.

Πότε ξεκινούν οι προπαραγγελίες

Σε αντίθεση με την τελευταία εμφάνιση του Astro, το Astro Bot δεν θα είναι μια δωρεάν τεχνική επίδειξη, αλλά ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι με κανονική τιμή.

Το επερχόμενο παιχνίδι Astro Bot θα είναι ένας κανονικός τίτλος PS5 και όχι ένα παιχνίδι PS VR2 όπως περίμεναν κάποιοι παίκτες.

Το trailer αποκάλυψε επίσης ότι το Astro Bot θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στις 7 Ιουνίου 2024. Η τιμή του παιχνιδιού δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

 

 

Scroll to Top