Οι θεοί της Αρχαίας Ελλάδας έφτασαν στο Fortnite – Διαθέσιμη η νέα σεζόν του παιχνιδιού με το όνομα «Myths & Mortals»

Fortnite Myths & Mortals

Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη ελληνική σεζόν στο Fortnite. Η Epic κυκλοφόρησε σήμερα το Chapter 5 Season 2 του παιχνιδιού battle royale, το οποίο ονομάζεται “Myths & Mortals” και αφορά την ελληνική μυθολογία.

Αυτό σημαίνει ότι παίζετε ως Έλληνες θεοί, πολεμάτε στον Όλυμπο και χειρίζεστε τον κεραυνό του Δία. Της κυκλοφορίας προηγήθηκε ένα έξυπνο event εντός του παιχνιδιού που περιλάμβανε το κουτί της Πανδώρας.

Ο χάρτης του Fortnite έχει αλλάξει ριζικά και έχουν προστεθεί  διάφορες μυθολογικές τοποθεσίες, όπως ο Όλυμπος και ο Κάτω Κόσμος, ο οποίος, φυσικά φυλάσσεται από τον Κέρβερο. Μαζί με αυτά υπάρχουν και μια σειρά από power-ups και αντικείμενα που μπορείτε να συλλέξετε, όπως τα φτερά του Ίκαρου για να μπορείτε να πετάτε, οι κεραυνοί του Δία που σας επιτρέπουν να «ανεβείτε στον αέρα και να εκσφενδονίσετε αστραπές στο στόχο σας» και ένα όπλο που ονομάζεται Chains of Hades, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο αργότερα μέσα στη σεζόν.

Fortnite Myths & Mortals

Fortnite: Τα skin των θεών

Το battle pass αυτής της σεζόν περιλαμβάνει οκτώ skins, όπως συνηθίζεται εδώ και καιρό, καθώς και αρκετά emotes, και δεκάδες άλλες ανταμοιβές. Η σύνθεση των skins περιλαμβάνει επτά Έλληνες θεούς καθώς και την… Korra από το Avatar: The Last Airbender.

Αναλυτικά:

  • Cerberus (Κέρβερος)
  • Aphrodite (Αφροδίτη)
  • Poseidon (Ποσειδώνας)
  • Medusa (Μέδουσα)
  • Zeus (Δίας)
  • Artemis (Άρτεμις)
  • Hades (Άδης)
  • Midseason skin: Korra (Avatar: The Last Airbender)

Fortnite Myths & Mortals

Αυτή τη σεζόν, ο Κέρβερος είναι το πρώτο skin που θα ξεκλειδώσετε, αμέσως μετά την αγορά του battle pass. Από εκεί και πέρα, θα μπορείτε να συλλέξετε skin για τους θεούς του κεραυνού, της θάλασσας και του κάτω κόσμου, καθώς και τις θεές της ομορφιάς, του κυνηγιού και τη Μέδουσα, η οποία δεν είναι θεά, αλλά σίγουρα έχει μια παρόμοια δύναμη που προκαλεί φόβο.

Fortnite Myths & Mortals

Fortnite Myths & Mortals

Fortnite Myths & Mortals

Scroll to Top