Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Assassin’s Creed Shadows – Δείτε το καταπληκτικό τρέιλερ της Ubisoft

Assassin's Creed Shadows

Η Ubisoft αποκάλυψε πλήρως το Assassin’s Creed Shadows, την ιαπωνική προσθήκη στο franchise, συμπεριλαμβανομένου του κινηματογραφικού τρέιλερ, της ημερομηνίας κυκλοφορίας, των δύο πρωταγωνιστών και πολλά άλλα.

Το σχεδόν τεσσάρων λεπτών τρέιλερ, εισάγει τους παίκτες στην άποψη της Ubisoft για την Ιαπωνία του 1579 μαζί με τους δύο πρωταγωνιστές του Assassin’s Creed Shadows: τον stealthy shinobi Naoe και τον προσανατολισμένο στη δράση Yasuke, ο οποίος είναι μια πραγματική φιγούρα της ιαπωνικής ιστορίας.

Το Shadows είναι αποκλειστικά single-player, αλλά οι παίκτες μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ των δύο χαρακτήρων κατά βούληση.

Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν και τους δύο αυτούς χαρακτήρες και τον φιλόδοξο ανοιχτό κόσμο της Ιαπωνίας όταν το Assassin’s Creed Shadows κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2024 για τα PlayStation 5, Xbox Series X και S, PC και Amazon Luna.

Δείτε το τρέιλερ του Assassin’s Creed Shadows

Οι καινοτομίες της Ubisoft στον ανοιχτό κόσμο του Assassin’s Creed Shadows

Το Shadows φαίνεται να εξελίσσει το είδος των open-world RPG με μύριους τρόπους, όπως μέσω ενός κύκλου εποχών. Αυτό σημαίνει ότι, ακριβώς όπως οι μέρες αλλάζουν φυσικά σε νύχτες στα βιντεοπαιχνίδια, ο κόσμος του Assassin’s Creed Shadows κινείται από την άνοιξη στο καλοκαίρι, στο φθινόπωρο και στον χειμώνα.

Κάθε εποχή φέρνει μαζί της νέα στοιχεία παιχνιδιού, όπως υποβρύχιες εισόδους που παγώνουν και είναι απρόσιτες κατά τη διάρκεια του χειμώνα, πλούσιες καλλιέργειες που παρέχουν κάλυψη για κατακτήσεις stealth την άνοιξη και πολλά άλλα.

Το φως και το σκοτάδι είναι μια άλλη εστίαση του Shadows, όπως υποδηλώνει και το όνομα, και το νέο σύστημα παγκόσμιου φωτισμού της Ubisoft παρέχει δυναμικές επιλογές παιχνιδιού και επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι εχθροί αντιλαμβάνονται τη Naoe ή τον Yasuke ανάλογα με το φως ή τη σκιά που είναι διαθέσιμη.

Όσον αφορά το μέγεθος του κόσμου, ο creative director Jonathan Dumont δήλωσε στο IGN ότι το Shadows θα έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το Assassin’s Creed Origins, το παιχνίδι του 2017 με θέμα την Αίγυπτο.

Υπόσχεται όμως δεκάδες εξελίξεις των προηγούμενων καταχωρήσεων RPG της Ubisoft (στις οποίες περιλαμβάνονται επίσης το Odyssey και το Valhalla), με τους παίκτες να μπορούν να πέφτουν μπρούμυτα, να χρησιμοποιούν γάντζο, να κόβουν με ακρίβεια σχεδόν κάθε στήριγμα στο παιχνίδι και πολλά άλλα.

Assassin's Creed Shadows

Assassin's Creed Shadows

Assassin's Creed Shadows

Assassin's Creed Shadows

Assassin's Creed Shadows

Scroll to Top