Παίκτης του Elden Ring ανακάλυψε ένα νέο μυστικό στον χάρτη του παιχνιδιού 

Elden Ring

Ο χάρτης του Elden Ring είναι γεμάτος μυστικά, όπως ανακάλυψε ένας παίκτης που αφιέρωσε πολλές ώρες στο παιχνίδι. Ανακάλυψε μία λεπτομέρεια στον χάρτη του παιχνιδιού, που είναι εύκολο να μην προσέξουν οι παίκτες. Το άτομο που την ανακάλυψε είχε ήδη παίξει πάνω από 300 ώρες.

Δεν πρόκειται για κάποιο τεράστιο μυστικό του χάρτη που κρύβεται σε κοινή θέα, αλλά είναι ένα πολύ ωραίο easter egg. Oι δύο παίκτες εντόπισαν στον χάρτη «μικροσκοπικούς γίγαντες στην κορυφή του βουνού».

Μάλιστα ένας άλλος fan του παιχνιδιού αποκάλυψε το πόσο τεράστιοι είναι αυτοί οι “γίγαντες”, προκαλώντας σοκ έτσι στους υπόλοιπους fans του Elden Ring.

«Αν πάτε στον “μικροσκοπικό γίγαντα”, συνειδητοποιείτε ότι ο χαρακτήρας σας έχει το μέγεθος του δαχτύλου του ποδιού του γίγαντα. Μετά συνειδητοποιείς ότι αυτοί οι μικροσκοπικοί γίγαντες έχουν το μέγεθος του δαχτύλου του ποδιού των giant-giants που είναι θαμμένοι σε όλη την Caelid και τις κορυφές των βουνών», εξήγησε.

Από εκεί και πέρα, οι οπαδοί αστειεύτηκαν για το γεγονός ότι τους ξέφυγαν αυτές οι βασικές λεπτομέρειες, με έναν παίκτη να σχολιάζει:

«Ο χάρτης είναι πολύ πιο λεπτομερής από ό,τι νόμιζα!» έγραψε ένας παίκτης του παιχνιδιού για το γεγονός ότι του διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια. «Είναι μια σπουδαία λεπτομέρεια που μου πήρε πάρα πολύ καιρό να την προσέξω και εγώ» ανέφερε ένας άλλος.

 

After 300+ hours I only now noticed the tiny giants on the mountaintop map
byu/menjagorkarinte inEldenring

Τέτοιες λεπτομέρειες μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικές, αλλά είναι πάντα σημαντικές. Οι παίκτες του παιχνιδιού περιμένουν με αγωνία τα μυστικά που θα κρύβει το DLC Shadow of the Erdtree της FromSoftware που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου 2024.

Scroll to Top