Σπάνιο skin για όπλο του Counter-Strike πουλήθηκε για πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια

Ένα πολυπόθητο skin όπλου στο Counter-Strike 2 μόλις πουλήθηκε για πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε πραγματικά χρήματα, σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχουν γίνει ποτέ στο παιχνίδι.

Το Counter-Strike 2 δεν είναι άγνωστο στα πανάκριβα skin όπλων, αλλά αυτό το όπλο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, μια παραλλαγή ενός δημοφιλούς skin AK-47, ανοίγει νέους δρόμους, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το δημοφιλές free-to-play παιχνίδι.

Λίγα first-person shooters είναι τόσο σεβαστά ή τόσο δημοφιλή όσο το Counter-Strike. Αρχικά κυκλοφόρησε το 2000, το γρήγορο και σφιχτό παιχνίδι τακτικής της Valve συνέχισε να κυριαρχεί στη σκηνή των FPS πάνω από δύο δεκαετίες αργότερα, με το Counter-Strike 2 να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά.

Το Counter-Strike 2 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2023, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για τους οπαδούς της σειράς.

Σε αντίθεση με άλλα sequels, το Counter-Strike 2 βασίστηκε στο Counter-Strike: Global Offensive, με το παιχνίδι να λειτουργεί περισσότερο ως πλήρης αναμόρφωση του κλασικού παιχνιδιού παρά ως άμεση συνέχεια. Το Counter-Strike 2 κυκλοφόρησε με βελτιωμένα γραφικά, πιο ρεαλιστικά εφέ καπνού και φυσική και άλλα νέα χαρακτηριστικά.

Τα skin των όπλων παραμένουν ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ του Counter-Strike, με ένα skin να πωλείται για ένα απίστευτο ποσό χρημάτων.

Έπειτα από χρόνια που ήταν γεμάτο θρύλο και μυστήριο, το θρυλικό Counter-Strike AK-47 Blue Gem Case Hardened skin πωλήθηκε για πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, ξεπερνώντας κατά πολύ τα προηγούμενα ρεκόρ πωλήσεων.

Ο χρήστης του Twitter «roflm0nster» αποκάλυψε ότι είχε αποκτήσει το skin τον Απρίλιο και ανακοίνωσε ότι το πούλησε σε έναν ιδιώτη αγοραστή στις 5 Ιουνίου 2024. Ο χρήστης του Twitter JakeSucky μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει πώς μοιάζει το skin του όπλου στο παιχνίδι.

Ενώ οι μάχες με όπλα παραμένουν το επίκεντρο του Counter-Strike 2, οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τη συλλογή των όπλων τους με skins. Παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η οικονομία του παιχνιδιού σε άλλους τίτλους της Valve, όπως το Team Fortress 2, τα skin των όπλων μπορούν να αποκτηθούν ανοίγοντας υποθέσεις ή ανταλλάσσοντας με άλλους παίκτες.

Ορισμένα αντικείμενα έχουν σπανιότερα ποσοστά πτώσης, με αυτό το skin “Blue Gem” AK-47 να είναι μια απίστευτα σπάνια παραλλαγή μοτίβου του Case Hardened skin. Το όπλο είναι ακόμα πιο σπάνιο επειδή είναι ένα StatTrack, δηλαδή υπάρχει μετρητής kills πάνω στο όπλο.

Το συγκεκριμένο skin μπορεί να αποκτηθεί μόνο με το άνοιγμα μιας θήκης όπλων CS:GO, η οποία κοστίζει σήμερα πάνω από 100 δολάρια. Το άνοιγμα μιας από αυτές τις θήκες δεν εγγυάται στον παίκτη το Case Hardened skin, ούτε εγγυάται το σπάνιο μοτίβο ή ότι το όπλο θα είναι StatTrack.

Για να προσθέσετε στην ήδη σπάνια φύση αυτού του όπλου, το skin του AK-47 είναι Factory New, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όταν οι παίκτες ανοίγουν skin όπλων στο Counter-Strike 2, μπορούν να έρθουν σε πέντε διαφορετικές αξιολογήσεις φθοράς, οι οποίες περιλαμβάνουν Battle-Scarred, Well-Worn, Field-Tested, Minimal Wear και Factory New.

Ενώ το Counter-Strike 2 έχει σίγουρα έναν τόνο σπάνιων και περιζήτητων skin όπλων, αυτό το skin AK-47 θα είναι απίστευτα δύσκολο να το ξεπεράσει κανείς.

Scroll to Top