Η τακτική των παικτών του Palworld που εντυπωσίασε ακόμη και τους developers – «Ιδιοφυές» 

Palworld

Κάποιοι παίκτες του Palworld σκέφτηκαν έναν έξυπνο τρόπο για να εξουδετερώσουν ένα boss, το οποίο ήταν πολλά level παραπάνω από αυτούς. Μάλιστα το σχέδιό τους ήταν τόσο έξυπνο που εντυπωσίασε ακόμα και τους developers της Pocketpair.

Με βίντεο που ανάρτησε στο X, πρώην Twitter, η ομάδα Video Gamers Podcast έδειξε την εξουδετέρωση ενός Mammorest που ήταν lvl 38 – ένα πλάσμα τόσο πολύ ισχυρότερο από την ομάδα που οι επιθέσεις τους μπορούσαν να κάνουν μόνο 1 dmg. «Το Mammorest ήταν ευάλωτο στη φωτιά όμως», εξήγησαν, και συνέχισαν «”οπότε σκεφτήκαμε…. τι θα γινόταν αν είχαμε 20 φωτιές γύρω μας όταν τον πολεμούσαμε;».

Έτσι η ομάδα παρέσυρε το Mammorest σε μία αρένα από φωτιές και απλά άφησε το πλάσμα να αυτοπυρποληθεί επανειλημμένα. «Οι φωτιές είναι εύκολο να φτιαχτούν, οπότε [χρειάστηκαν] μόνο περίπου 5 λεπτά για να στηθούν», ανέφεραν οι παίκτες. «Το δύσκολο ήταν να κάνουμε το Mammorest να περπατήσει πάνω από μία γέφυρα».

Και τελικά η τακτική τους δούλεψε. Η ομάδα εξουδετέρωσε το Mammorest, αν και οι παίκτες δεν πρόλαβαν να το αιχμαλωτίσουν καθώς στο τέλος «κάηκε» πολύ γρήγορα.

Εντυπωσιασμένοι οι developers του Palworld

Ακόμα και οι developers του Palworld εντυπωσιάστηκαν με αυτήν την τακτική. Έκαναν retweet το βίντεο και έγραψαν: «Βρήκατε έναν ιδιοφυή τρόπο για να πολεμήσετε το Mammorest».

Scroll to Top