Η τιμή του PlayStation 6 θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι νομίζαμε – Όσα αποκάλυψε αναλυτής

PlayStation 6 PS6

Η τιμή του PlayStation 5 ήταν αρκετά υψηλή, ωστόσο το PlayStation 6 θα μπορούσε να κοστίσει ακόμα περισσότερο στους gamers. Με τις πρώτες προδιαγραφές από το PS6 που φέρεται να εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, όλοι γνωρίζουμε πόσο προηγμένο θα είναι το hardware της Sony.

Όμως, μαζί με αυτή την πρόοδο έρχεται και η σκληρή πραγματικότητα του κόστους. Θα κοστίσει περισσότερο στη Sony για να το κατασκευάσει, άρα οι παίκτες θα πληρώσουν περισσότερο για να το αποκτήσουν.

Κατά βάθος το γνωρίζαμε ήδη αυτό. Ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετικό όταν ένας αναλυτής της βιομηχανίας επιβεβαιώνει αυτούς τους φόβους.

Στο Twitter, ο γνωστός leaker, Kepler, ανέφερε: «Οι μελλοντικές κονσόλες θα έχουν είτε όλο και μικρότερα κέρδη απόδοσης είτε σημαντικά υψηλότερες τιμές».

Για αρκετούς gamers, τα μικρότερα κέρδη απόδοσης είναι η προφανής επιλογή. «Νομίζω ότι τα μικρότερα κέρδη επιδόσεων στις κονσόλες είναι πιο λογικά. Το PS5 ήταν αρκετά ισχυρό, αλλά τα παιχνίδια δεν τρέχουν καλύτερα, καθώς οι προγραμματιστές παιχνιδιών σπαταλούν όλη την πρόσθετη απόδοση αν δεν αναγκαστούν να βελτιστοποιήσουν, γεγονός που πλήττει όχι μόνο την αγορά [της] κονσόλας, αλλά και τον υπολογιστή», έγραψε ένας χρήστης κάτω από την ανάρτηση του Kepler.

Ωστόσο άλλοι χρήστες τονίζουν ότι η αύξηση της τιμής στις κονσόλες είναι λογική. «Τα τηλέφωνα κοστίζουν πλέον χιλιάδες ευρώ και το ανεχόμαστε- το να παραμένουν οι κονσόλες στην ίδια τιμή δεν έχει νόημα».

 

Scroll to Top