Το Fallout 76 ξεπέρασε τους 20 εκατ. παίκτες μετά την επιτυχία της σειράς του Amazon – Τα σχέδια της Bethesda για το μέλλον του franchise

Fallout 76

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς Fallout του Amazon Prime Video, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Bethesda, στην οποία βασίστηκε, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ωφελημένους.

Μετά το συναρπαστικό cliffhanger τέλος της ιστορίας της Lucy MacLean και του Ghoul στην 1η σεζόν, το Fallout 3, το Fallout New Vegas, το Fallout 4, το Fallout Shelter και το Fallout 76, γέμισαν από νέους και παλιούς παίκτες.

Μάλιστα το Fallout 76, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2018, ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια λήψεις και αναπαραγωγές από την Τετάρτη.

Όσα αποκάλυψε το αφεντικό της Bethesda

Σύμφωνα με μια συνέντευξη του Variety με το αφεντικό της Bethesda, Todd Howard, το Fallout 76 είδε τρία εκατομμύρια παίκτες να επιστρέφουν στο παιχνίδι μετά την κυκλοφορία της τηλεοπτικής σειράς. Και με τη 2η σεζόν να βρίσκεται ήδη στα σκαριά, η αύξηση της δημοτικότητας της μετα-αποκαλυπτικής σειράς RPG θα συνεχιστεί πιθανότατα και στο μέλλον.

Φυσικά, η επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς της Prime Video και των βιντεοπαιχνιδιών της Bethesda προκαλεί αναπάντεχα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της σειράς. Ευτυχώς, ο Todd Howard αποκάλυψε κάτι από τα σχέδια της Bethesda.

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο Howard είπε: «Έχουμε σχέδια για μελλοντικά παιχνίδια αυτής της σειράς. Αλλά επειδή τα παιχνίδια χρειάζονται περίπου πέντε χρόνια για να γίνουν, δεν υπάρχει τίποτα για να μιλήσουμε αυτή τη στιγμή, αλλά πάντα σχεδιάζουμε».

Αυτό δεν αποτελεί ακριβώς έκπληξη, αφού η αξιοποίηση της προβολής που προσφέρει η σειρά είναι σχεδόν απαραίτητη. Ωστόσο, μπορεί να περάσει καιρός μέχρι να περιμένουμε ένα άλλο δυστοπικό RPG να βρει το δρόμο του στις σύγχρονες κονσόλες.

Άλλωστε, η Bethesda εργάζεται επίσης πάνω σε πολλές διαφορετικές IPs, μία από τις οποίες περιλαμβάνει την επικείμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του The Elder Scrolls 6, οπότε έχετε πολλά να περιμένετε αν είστε οπαδός της Bethesda.

Scroll to Top