Τα ανατριχιαστικά σημειώματα μίας 11χρονης κατά συρροή δολοφόνου – «Σκοτώνω για να μπορέσω να επιστρέψω»

Mary Flora Bell σημειώσεις

Ανατριχίλα προκαλούν οι χειρόγραφες σημειώσεις μίας 11χρονης κατά συρροή δολοφόνου, αφού σκότωσε βάναυσα δύο παιδιά.

Η Mary Flora Bell ήταν μόλις 10 ετών όταν δολοφόνησε τον τετράχρονο Martin Brown. Στραγγάλισε μέχρι θανάτου το μικρό αγόρι και άφησε το πτώμα του σε ένα υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο Newcastle του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου ζούσαν.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, αφού είχε γίνει 11 ετών, η Mary χτύπησε ξανά και αυτή τη φορά σκότωσε τον τρίχρονο Brian Howe. Ο Μπράιαν εθεάθη για τελευταία φορά να παίζει με την Μπελ, τον γείτονα και συνεργό της Norma Joyce Bell, 13 ετών, ένα από τα αδέλφια του και τον οικογενειακό τους σκύλο. Όταν ο 3χρονος δεν επέστρεψε στο σπίτι αργότερα εκείνο το μοιραίο απόγευμα του Ιουλίου του 1968 σήμανε συναγερμός.

Mary Flora Bell
Η Mary Flora Bell

Αργότερα εκείνο το βράδυ, το πτώμα του Brian βρέθηκε ανάμεσα σε μεγάλους τσιμεντόλιθους, κάτι που ο δολοφόνος του – που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν η Mary – έκανε για να κρύψει το πτώμα του.

Ο Brian πέθανε από στραγγαλισμό. Όμως, σε αντίθεση με τον Martin, η Mary λέγεται ότι ακρωτηρίασε το σώμα του αγοριού με ψαλίδι, ξύνοντας τους μηρούς του και κατακρεουργώντας το πέος του.

Τα ανατριχιαστικά σημειώματα – «Δολοφονώ για να μπορέσω να επιστρέψω»

Πριν από τον τραγικό θάνατο του Brian, η Mary είχε γράψει σημειώματα στα οποία παραδεχόταν το προηγούμενο έγκλημά της. Τα σημειώματα αυτά ανακαλύφθηκαν από τους εργαζόμενους του παιδικού σταθμού, όπου η Mary και η Norma είχαν εισβάλει και είχαν βανδαλίσει το προηγούμενο βράδυ.

Εκτός από ένα κατεστραμμένο παιδικό σταθμό, βρέθηκαν και τα ανατριχιαστικά σημειώματα της Mary. Ένα από αυτά έγραφε: «ΕΜΕΙΣ δολοφονήσαμε τον Martin Brownν, παλιομπ@@@δε.Ένα δεύτερο ακόμα πιο δυσοίωνο που έγραψε η Mary έλεγε: «Δολοφονώ για να μπορέσω να επιστρέψω».

Mary Flora Bell σημειώσεις

Mary Flora Bell σημειώσεις

Τα σημειώματα αυτά παραδόθηκαν στην αστυνομία, η οποία όμως τα απέρριψε ως κάποιου είδους νοσηρή φάρσα.

Αφού ανακρίθηκαν αρκετές φορές από την αστυνομία, τελικά διαπιστώθηκε ότι η Mary και η Norma είχαν σχέση με τους θανάτους του Brian και του Martin. Στράφηκαν η μία εναντίον της άλλης κατά τη διάρκεια της έρευνας, με τη Mary να προσπαθεί να εμπλέξει τη Norma και τη Norma να προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στη Mary.

Και τα δύο κορίτσια κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία, αλλά μόνο η Mary παραπέμφθηκε σε δίκη.

Ένας εισαγγελέας δήλωσε ότι η 11χρονη τότε δολοφόνησε «αποκλειστικά και μόνο για την ευχαρίστηση και τον ενθουσιασμό της δολοφονίας», ανέφερε τότε το BBC. Η Mary περιγράφηκε  επίσης ως «πολύ σοβαρός κίνδυνος για άλλα παιδιά, αν δεν παρακολουθείται στενά».

Το δολοφονικό νεαρό κορίτσι εξέτισε σχεδόν 12 χρόνια πίσω από τα κάγκελα πριν αποφυλακιστεί πρόωρα με άδεια. Αποφυλακίστηκε το 1980 όταν ήταν 23 ετών και της δόθηκε ανωνυμία. Μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστο πού ζει τώρα η Mary και ποιο είναι το νέο της όνομα.

Scroll to Top