Αυτή η δωρεάν εφαρμογή μετατρέπει το iPhone σας σε μία φωτογραφική μηχανή Leica

iPhone Leica Lux App

Θέλατε ποτέ να τραβήξετε φωτογραφίες που να μοιάζουν σαν να έχουν τραβηχτεί με μια φωτογραφική μηχανή Leica, χωρίς να έχετε μια τέτοια μηχανή; Λοιπόν, τώρα μπορείτε.

Η νέα εφαρμογή της εταιρείας, Leica Lux, φέρνει την αισθητική του φιλμ 35mm στο iPhone σας. Μπορείτε να την κατεβάσετε τώρα και είναι (ως επί το πλείστον) δωρεάν.

H εφαρμογή Leica Lux

Η εφαρμογή Leica Lux έχει δύο χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν:

  • Πρώτον, είναι οι προσομοιώσεις φακών: σας επιτρέπουν να τραβήξετε φωτογραφίες με παρόμοια χαρακτηριστικά – συγκεκριμένα, το bokeh – σαν να έχουν τραβηχτεί με κλασικούς φακούς Leica.
  • Δεύτερον, υπάρχουν τα “Leica Looks”, τα οποία είναι διάφορα χρωματικά προφίλ (ουσιαστικά φίλτρα) που μπορείτε να προσθέσετε στις φωτογραφίες σας για να τις κάνετε να μοιάζουν, και πάλι, σαν να έχουν τραβηχτεί σε φιλμ 35mm.

iPhone Leica Lux App

Δωρεάν και premium εκδόσεις

Η  εφαρμογή διαθέτει μια δωρεάν και μια premium βαθμίδα. Αν δεν θέλετε πραγματικά να πληρώσετε τίποτα, έχετε πρόσβαση σε μία από αυτές τις προσομοιώσεις φακών – συγκεκριμένα, στον Leica Summilux-M 28 mm f/1.4 ASPH – και σε πέντε Leica Looks. Αυτή η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει επίσης να παίξετε με τις λειτουργίες αυτόματης λήψης και προτεραιότητας διαφράγματος.

Αν επιλέξετε την premium βαθμίδα – η οποία κοστίζει 7 δολάρια το μήνα – μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε 11 Leica Looks και πέντε διαφορετικές προσομοιώσεις φακών. Υπάρχει επίσης μια πλήρως χειροκίνητη λειτουργία, επίσης, για τους έμπειρους φωτογράφους που θέλουν περισσότερο έλεγχο της έκθεσης ή των ταχυτήτων κλείστρου.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Leica Lux στο iPhone σας αυτή τη στιγμή.

iPhone Leica Lux App

Scroll to Top