Πώς να αλλάξετε το όνομα του iPhone σας; – 6 απλά βήματα

iPhone

Όταν αποκτάτε ένα καινούργιο iPhone, αυτό σας ζητάει να του δώσετε ένα όνομα. Συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουν το δικό τους όνομα, όπως «Maria’s iPhone».Ωστόσο κάποιες φορές δεν επιθυμείτε να φαίνεται αυτό το όνομα στους άλλους και θα θέλατε να έχετε το αλλάξετε γρήγορα.

Για παράδειγμα, όταν ταξιδεύετε, μπορεί να θέλετε να αφαιρέσετε εντελώς το όνομά σας από το τηλέφωνό σας για να αποφύγετε κάποιος να μάθει το όνομά σας ή να προσπαθήσει να συνδεθεί στο iPhone σας μέσω Bluetooth. Επίσης μπορεί να έχετε ένα «πικάντικο» όνομα για την συσκευή σας και δεν θα θέλατε να το δουν οι συνάδελφοί σας στο γραφείο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να μετονομάσετε το iPhone σας. Eίναι μια από τις απλές αλλά μυστηριώδεις εργασίες iPhone που πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να κάνουν. Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. Μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο του ονόματος του iPhone σας. Θα μπορείτε να το αλλάζετε όποτε θέλετε.

iPhone
πηγή: freepik.com

Πώς να αλλάξετε το όνομα του iPhone σας;

Η αλλαγή του ονόματος του iPhone σας είναι πολύ απλή:

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του iPhone
  2. Επιλέξτε Γενικά.
  3. Κάντε κλικ στο «σχετικά»
  4. Επιλέξτε Όνομα, το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας Γενικά, πάνω από τον αριθμό μοντέλου, τον αριθμό σειράς και άλλες πληροφορίες
  5. Πληκτρολογήστε το όνομα που θέλετε να δώσετε στο iPhone σας
  6. Πατήστε Πίσω και κλείστε τις ρυθμίσεις
Scroll to Top