Πώς να καταργήσετε έναν λογαριασμό Google από το Chrome;

Google Chrome

Το Chrome ενσωματώνει τον λογαριασμό που διατηρείται στο Google, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, σελιδοδείκτες κ.λπ. Κάνει την περιήγηση στο διαδίκτυο με το Chrome πιο εξατομικευμένη και αποτελεσματική.

Ωστόσο, αν ανησυχείτε για τα δεδομένα σας, αν μοιράζεστε ή σκοπεύετε να πουλήσετε τη συσκευή σας, ή απλά έχετε έναν λογαριασμό που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, θα πρέπει να καταργήσετε τον λογαριασμό σας από το Chrome.

Τι συμβαίνει όταν αφαιρείτε τον Google λογαριασμό σας από το Chrome;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που συμβαίνουν όταν αφαιρείτε το λογαριασμό σας Google από το Chrome. Αναλυτικά:

 • Απώλεια συγχρονισμένων δεδομένων: Το συγχρονισμένο ιστορικό περιήγησης, οι σελιδοδείκτες, οι κωδικοί πρόσβασης και τα δεδομένα αυτόματης συμπλήρωσης δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα.
 • Επαναφορά στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις: Όλες οι προσαρμογές που έχετε κάνει στο Chrome, όπως οι ρυθμίσεις θέματος ή οι επεκτάσεις, αφαιρούνται και το Google επιστρέφει στις default ρυθμίσεις.
 • Αποσύνδεση από τις υπηρεσίες της Google: Η κατάργηση του λογαριασμού σας σάς αποσυνδέει από όλες τις υπηρεσίες της Google, όπως το Gmail και το Drive, στο Chrome στη συσκευή από την οποία καταργείτε το λογαριασμό.

Η αφαίρεση του λογαριασμού σας Google από το Chrome δεν διαγράφει εξ ολοκλήρου τα δεδομένα από το λογαριασμό σας Google. Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας Google σε άλλες συσκευές ή προγράμματα περιήγησης και μπορείτε να προσθέσετε ξανά το λογαριασμό σας Google ανά πάσα στιγμή.

Εξίσου σημαντικό, η κατάργηση του λογαριασμού σας δεν διαγράφει τα δεδομένα σας από τους διακομιστές της Google.

Google Chrome αυτοκίνητο

Πώς να καταργήσετε έναν λογαριασμό Google από το Chrome στο Desktop

Οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών (Desktop) μπορούν να αφαιρέσουν το λογαριασμό τους Google από το Chrome με λίγα βήματα.

 • Εκκινήστε το Chrome
 • Κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ που θέλετε να καταργήσετε.
 • Επιλέξτε Διαγραφή από το μενού που εμφανίζεται.

Ο λογαριασμός Google έχει πλέον αφαιρεθεί από το Chrome.

Google Chrome διαγραφή λογαριασμού

Πώς να καταργήσετε έναν λογαριασμό Google από το Chrome σε iOS και Android

Μπορείτε επίσης να καταργήσετε εύκολα έναν λογαριασμό Google από το Chrome σε iOS και Android.

 • Εκκινήστε την εφαρμογή Chrome.
 • Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Αν δεν έχετε ορίσει εικόνα προφίλ, θα δείτε ένα γράμμα.
 • Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή όνομα λογαριασμού στο επάνω μέρος στις Ρυθμίσεις.
 • Μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Διαχείριση λογαριασμών σε αυτή τη συσκευή.
 • Θα δείτε μια λίστα με τους λογαριασμούς σε αυτή τη συσκευή. Πατήστε τον λογαριασμό που θέλετε να καταργήσετε από το Chrome.
 • Πατήστε Κατάργηση από αυτή τη συσκευή στο αναδυόμενο παράθυρο στο κάτω μέρος της οθόνης.
 • Θα εμφανιστεί ένα τελικό μήνυμα που καλύπτει τις συνέπειες της αφαίρεσης του λογαριασμού σας. Διαβάστε το και, στη συνέχεια, πατήστε Κατάργηση.

Ο λογαριασμός Google έχει πλέον αφαιρεθεί από το Chrome.

Google Chrome διαγραφή λογαριασμού

Η κατάργηση ενός λογαριασμού Google από το Chrome είναι ένας καλός τρόπος για να διαχειριστείτε το ψηφιακό σας αποτύπωμα, να βελτιώσετε το απόρρητό σας και να αποσυμφορήσετε τον διαδικτυακό σας χώρο. Ωστόσο, δεν διαγράφει τα δεδομένα σας, οπότε μπορείτε πάντα να προσθέσετε ξανά το λογαριασμό σας στο Chrome, αν το αποφασίσετε.

Scroll to Top