Η Samsung παρουσίασε το πολυαναμενόμενο Galaxy Ring – «Απλοποίηση της καθημερινής ευεξίας»

Samsung Galaxy Ring

H Samsung παρουσίασε επιτέλους το πολυαναμενόμενο Galaxy Ring στο Mobile World Conference (MWC 2024) και αποκάλυψε μερικές επιπλέον λεπτομέρειες. Η συσκευή επικεντρώνεται γύρω από την υγεία και την ευεξία και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, πλατίνα, χρυσό και μαύρο.

Η νοτιοκορεατική εταιρεία τεχνολογίας δεν είχε αποκαλύψει πολλά για το Galaxy Ring όταν το παρουσίασε για πρώτη φορά στο Unpacked τον περασμένο μήνα. Το μόνο που έγινε γνωστό τότε ήταν ότι θα ήταν ένα wearable με προσανατολισμό στην ευεξία.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα η Samsung, πρόκειται για ένα παχύ δαχτυλίδι. Το πάχος του δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου των ηλεκτρονικών που βρίσκονται αποθηκευμένα στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με το The Verge, είναι ελαφρύτερο από το αναμενόμενο και θα προσφέρεται σε μεγέθη 5 έως 13, με την ένδειξη S έως XL. Το μέγεθος της μπαταρίας (και συνεπώς ο χρόνος μεταξύ των φορτίσεων) θα διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος, κυμαινόμενο από 14,5mAh έως 21,5mAh. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι άγνωστη.

Samsung Galaxy Ring

Σύμφωνα με ένα blog από τον αντιπρόεδρο της Samsung Dr. Hon Pak, το δαχτυλίδι θα παρακολουθεί τον ύπνο με βάση τον καρδιακό ρυθμό, την κίνηση και την αναπνοή, και στη συνέχεια θα παρέχει στους χρήστες συμβουλές με βάση αυτό. Η εταιρεία θα συλλέγει επίσης δεδομένα από τον συνεργάτη Natural Cycles, ο οποίος ήδη κάνει παρακολούθηση της γονιμότητας στο Galaxy Watch.

Το Galaxy Ring θα προσφέρει επίσης ένα νέο εργαλείο με την ονομασία My Vitality Score που μετρά την εγρήγορση, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δουν αν είναι στα καλύτερά τους. Η ανατροφοδότηση θα είναι διαθέσιμη μέσω των “Booster Cards” που προσφέρουν συμβουλές επιστημονικά τεκμηριωμένες χρησιμοποιώντας τον ύπνο και άλλα δεδομένα που συλλέγονται από τη συσκευή.

Το Galaxy Ring θα είναι μέρος του οικοσυστήματος Samsung Health και θα είναι συμβατό με το Galaxy Watch. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα για να παρακολουθείτε την υγεία σας και να λαμβάνετε δεδομένα υψηλότερης ποιότητας ως αποτέλεσμα. Τούτου λεχθέντος, το πλεονέκτημα ενός wearable δαχτυλιδιού είναι ότι είναι πολύ λιγότερο ενοχλητικό να κοιμάστε με αυτό.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων που έχει, της τιμής και της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Το Galaxy Ring θα είναι συμβατό μόνο με τα τηλέφωνα Samsung Galaxy, αν και η εταιρεία σχεδιάζει να το κάνει να λειτουργήσει με άλλες συσκευές Android στην συνέχεια. Η συμβατότητα με iOS δεν έχει ακόμη καθοριστεί, ωστόσο, δήλωσε ο Pak.

Samsung Galaxy Ring

Scroll to Top