Τα 13 καλύτερα memes για το blackout σε Facebook και Instagram

Instagram Facebook

Πανικός προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 5 Μαρτίου 2024 στον κόσμο των social media, καθώς το Facebook, το Messenger, το Instagram και τα Threads τέθηκαν για αρκετές ώρες εκτός λειτουργίας.

Χρήστες σε όλον τον κόσμο δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν καθόλου τις εφαρμογές της Meta, ενώ εκατομμύρια άλλοι αποσυνδέθηκαν από τους λογαριασμούς τους στα social media και δεν μπορούσαν να συνδεθούν ξανά. Μάλιστα, το Facebook φαίνεται ότι «κλείδωσε» τους χρήστες από τους λογαριασμούς τους, ενώ στο Instagram και στα Threads, τα feeds δεν ανανεώνονταν και οι χρήστες δεν μπορούσαν αν στείλουν μηνύματα.

Στο Downdetector, μια υπηρεσία που παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας παγκοσμίως, υπήρξαν πάνω από 520.000 χιλιάδες αναφορές για το Facebook και σχεδόν 90.000 για το Instagram.

Κατά τη διάρκεια του blackout, οι χρήστες του Facebook και του Instagram στράφηκαν στο X, πρώην Twitter για να δουν τι συμβαίνει. Φυσικά οι χρήστες της πλατφόρμα του Έλον Μασκ, αντελήφθησαν τι συμβαίνει και αποφάσισαν να «τρολάρουν» όσους είχαν καταφύγει στο Χ.

Δείτε 13 από τα καλύτερα memes για το blackout σε Facebook και Instagram:

 

Scroll to Top