Το κόλπο που βρήκε άνδρας για να κερδίζει πάντα στο μηχάνημα με την δαγκάνα

μηχάνημα με δαγκάνα

Θέλετε να κερδίζετε στο παιχνίδι με το μηχάνημα με την δαγκάνα αλλά δεν ξέρετε πώς; Αυτό το κόλπο είναι για εσάς.

Οι μηχανές με την δαγκάνα είναι αρκετά απογοητευτικές για τους παίκτες. Ξεκινάτε χαρούμενοι πιστεύοντας ότι θα μπορέσετε να κερδίσετε αυτό το βραβείο που έχετε βάλει στο μάτι. «Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο, είναι ακριβώς εκεί», σκέφτεστε.

Οι πρώτες σου προσπάθειες αποτυγχάνουν και δεν έχεις απογοητευτεί ακόμα. Θα μάθεις από τα λάθη σου και θα είσαι σίγουρος ότι θα καταφέρεις να κερδίσεις στον επόμενο γύρο. Ρίχνεις μερικά επιπλέον ευρώ αλλά και δεν τα καταφέρνεις. Περισσότερα χρήματα, περισσότερες ευκαιρίες, και πάλι τίποτα. Φεύγεις χωρίς μετρητά και απογοητευμένος.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτό είναι σχεδιασμένο. Το πρόβλημα δεν είναι ότι τα έπαθλα είναι πολύ στριμωγμένα και κολλημένα μεταξύ τους. Το θέμα είναι ότι το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η δαγκάνα να έχει ισχυρό κράτημα μόνο για ένα μέρος του χρόνου και να ρίχνει τα αντικείμενα πολύ σύντομα, όπως αναφέρει το Vox.

«Τα μηχανήματα επιτρέπουν επίσης στον ιδιοκτήτη να επιλέξει ένα επιθυμητό επίπεδο κέρδους και στη συνέχεια ρυθμίζουν αυτόματα την δύναμη της δαγκάνας για να διασφαλίσουν ότι οι παίκτες κερδίζουν μόνο σε έναν περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων», σύμφωνα με το Vox.

Το κόλπο

Τώρα ένας χρήστης στο TikTok βρήκε ένα κόλπο που υπόσχεται να μην σας αφήσει ποτέ ξανά ηττημένους από το μηχάνημα με την δαγκάνα. Στο βίντεο του δημοσιεύει συμβουλές για το πώς να κερδίσετε arcade games και να νικήσετε τα μηχανήματα με δαγκάνες.

Στο βίντεο βλέπετε ένα μηχάνημα με δαγκάνα και πολλά μικρά βελούδινα παιχνίδια Kirby. Το άτομο που παίζει μετακινεί την δαγκάνα ώστε να είναι ακριβώς κοντά στην άκρη του αγωγού που κατεβαίνουν τα παιχνίδια και μαζεύει ένα Kirby.

«Αν υπάρχουν βραβεία κοντά στον αγωγό δεν χρειάζεται να τα σηκώσετε. Μπορείτε να τα κερδίσετε χρησιμοποιώντας το ένα χέρι τμήμα της δαγκάνας για να το μαζέψετε απλά μέσα», εξηγεί ο χρήστης.

«Κέρδισα πολλά Kirby με αυτόν τον τρόπο!», ανέφερε ένας άλλος χρήστης στα σχόλια. «Τα μηχανήματα που χρησιμοποιώ δεν αφήνουν ποτέ την δαγκάνα να πέσει εκεί σαν να το αισθάνεται ή κάτι τέτοιο», παραπονέθηκε ένας άλλος. Και ένας τρίτος σημείωσε: «Έχω κερδίσει τόσα πολλά βραβεία με αυτόν τον τρόπο στο παρελθόν, σίγουρα (σ.σ. είναι) η τέλεια συμβουλή».

@arcadefriends I won several Kirbys this way! #arcade #clawmachine #cranegame #clawgame #arcadefriends #clawmachinewin #arcadewins #arcadeboss #clawmachinetips #clawmachinehack #arcadehacks ♬ Hug Me – Pharrell Williams & Trey Parker

Scroll to Top