Αεροσυνοδός αποκάλυψε τον λόγο που δεν πρέπει να φοράτε ποτέ Τ-Shirt στο αεροπλάνο

Mια αεροσυνοδός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να φοράτε μπλουζάκι Τ-Shirt στο αεροπλάνο.

Το διαδίκτυο κατακλύζεται από ταξιδιωτικές συμβουλές, όπως το ποιος μπορεί να εξασφαλίσει μια δωρεάν αναβάθμιση πτήσης ή συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε αν κάποιος θέλει να ανταλλάξει θέση μαζί σας.

Όταν πρόκειται για το τι πραγματικά πρέπει να φορέσετε σε ένα αεροπλάνο, πολλοί άνθρωποι δεν θα το σκεφτόντουσαν καθόλου. Ωστόσο, σύμφωνα με μια αεροσυνοδό, είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

Wi-Fi αεροπλάνο

Η Andrea Fischbach, μέλος του πληρώματος καμπίνας της American Airlines, εξήγησε γιατί το να φοράτε ένα μπλουζάκι μπορεί να έχει κάποιες ζοφερές συνέπειες αν τα πράγματα πάνε στραβά σε μια πτήση.

Μιλώντας στο whowhatwear.com, ο Fischbach εξήγησε: «Ταξίδευα πολύ μεγαλώνοντας και ένας κανόνας που με έβαλε η μητέρα μου να ακολουθήσω, τον οποίο συνεχίζω να ακολουθώ μέχρι σήμερα, είναι να έχω πάντα καλυμμένο το σώμα μου».

«Οι τσουλήθρες έκτακτης ανάγκης δεν είναι διασκεδαστικό να κατεβαίνεις και πονάνε -πολύ- και δεν είναι ομαλή η προσγείωση μόλις φτάσεις στο τέλος της τσουλήθρας. Όσο περισσότερο καλύπτετε την επιφάνεια του δέρματός σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η προστασία του μεγαλύτερου οργάνου σας» συνέχισε.

Στην ακραία περίπτωση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης για να κατεβείτε από ένα αεροπλάνο, το να φοράτε ρούχα που καλύπτουν το δέρμα σας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμών σε μια ήδη οδυνηρή κατάσταση.

Ο Fischbach προειδοποίησε επίσης να μην φοράτε ρούχα που έχουν κρόσσια ή είναι ίσως κατασκευασμένα από εύφλεκτα υλικά.

«Είναι λίγο πιο ακραία περίπτωση, αλλά υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος με τα μακριά κρόσσια σε περίπτωση που το αεροπλάνο πάρει φωτιά. Ενώ οι στολές μας έχουν πολυεστέρα, πάντα αναρωτιέμαι και ανησυχώ κι εγώ η ίδια ότι θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο αν βρεθούν πολύ κοντά σε υπερβολική ζέστη και λιώσουν πάνω μας» ανέφερε

Η Fischbach συμβούλευσε επίσης τους επιβάτες των αεροπλάνων να περιορίσουν τα εφαρμοστά, περιοριστικά ρούχα τους, καθώς είναι σημαντικό το αίμα να μπορεί να ρέει εύκολα στο σώμα για να μειωθεί ο κίνδυνος θρόμβων.

Scroll to Top