Σκότωσε την μητέρα του επειδή του είπε ότι θα τον διώξει από το σπίτι αν δεν βρει δουλειά και δεν καθαρίσει το δωμάτιό του

Shanelle Burns Conner Kobold

Μια μητέρα βρέθηκε νεκρή λίγες ώρες μετά την επίδοση ειδοποίησης έξωσης στον 19χρονο γιο της.

Η Shanelle Burns πέθανε στις 7 Φεβρουαρίου, με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε δύο ημέρες αργότερα να αποκαλύπτουν ως αιτία θανάτου ασφυξία δευτερογενώς από στραγγαλισμό. Ο θάνατός της κρίθηκε ως ανθρωποκτονία.

Είχε προκύψει ότι η 43χρονη είχε καταθέσει ειδοποίηση έξωσης κατά του γιου της, Conner Kobold, τις ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Σύμφωνα με την Post-Tribune, η Shanelle είχε διευκρινίσει ότι για να αποφύγει την έξωση, ο 19χρονος τότε Conner είχε 30 ημέρες για να βρει δουλειά, να καθαρίσει το δωμάτιό του και να βοηθήσει στην τακτοποίηση των κοινόχρηστων χώρων.

Λίγες ώρες αφότου του κατατέθηκε η ειδοποίηση στις 5 Φεβρουαρίου, η αστυνομία στο Valparaiso της Ιντιάνα κλήθηκε σε μια αναφορά για επίθεση, αφού ο Conner κάλεσε πολλές φορές το 911.

Shanelle Burns
Η Shanelle Burns

«Σκότωσα κάποιον μέσα σε αυτό το σπίτι»

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι βρήκαν την Shanelle χωρίς τις αισθήσεις της όταν έφτασαν στο σημείο. Η μητέρα είχε «σοβαρά τραύματα».

Αφού απεβίωσε στο νοσοκομείο δύο ημέρες αργότερα, ο Conner κατηγορήθηκε για φόνο και βαριά σωματική βλάβη σε σχέση με το θάνατο της μητέρας του, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία. Ο 20χρονος πλέον δήλωσε αθώος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο του WGN όσο και της Post-Tribune, οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι ο Conner είπε στους αστυνομικούς μια φορά μέσα στο περιπολικό ότι “υπάρχει ένας νεκρός μέσα στο σπίτι στη γωνία”.

Αφού ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, ο Conner φέρεται να απάντησε: «Ναι, σκότωσα κάποιον μέσα σε αυτό το σπίτι». Μπαίνοντας στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν τη Shanelle να χωρίς σφυγμό.

Ο Conner κρατείται επί του παρόντος στη φυλακή της κομητείας Porter εν αναμονή της δίκης, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο.

Conner Kobold
Ο Conner Kobold
Scroll to Top