Τρομακτικό βίντεο: Σκύλος ανέβηκε στον φούρνο και προκάλεσε κατά λάθος φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι

Σκύλος Φωτιά βίντεο

Χαμός επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που αποκαλύπτει τι προκάλεσε τη φωτιά στο σπίτι μίας οικογένειας.

Στις 26 Ιουνίου, το σπίτι μιας οικογένειας στο Κολοράντο Σπρινγκς του Κολοράντο τυλίχτηκε στις φλόγες και το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, η οποία αποκάλυψε τα συγκλονιστικά γεγονότα που οδήγησαν στην έναρξη της πυρκαγιάς.

Περίπου στις 4:45 π.μ., η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κολοράντο Σπρινγκς κλήθηκε σε μια διεύθυνση στη νοτιοανατολική γειτονιά κοντά στον αυτοκινητόδρομο 24, σύμφωνα με το Fox Carolina.

Μόλις έφτασαν στο σημείο, οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά – που είχε ξεσπάσει στο χώρο της κουζίνας του σπιτιού. Ωστόσο , σύμφωνα με ένα GoFundMe που ξεκίνησε η Kim Smith, στην κόρη της οποίας ανήκε το σπίτι, «όλος ο επάνω όροφος του σπιτιού ήταν πλέον μη κατοικήσιμος».

«Το σπίτι της κόρης μου έπιασε φωτιά χθες το βράδυ και έχασαν αρκετά πράγματα. Τα ρούχα τους και τα αντικείμενα στο σπίτι τους καταστράφηκαν λόγω της ζημιάς από τον καπνό. Όλος ο επάνω όροφος τους είναι πλέον μη κατοικήσιμος» αναφέρει η ανάρτηση στο GoFundMe. «Χρειάζονται βοήθεια με τα οικονομικά τους λόγω του ότι βρίσκονται εκτός σπιτιού. Επίσης, τα σκυλιά και τα άλλα ζώα της είναι εκτοπισμένα. Παρακαλώ δώστε ό,τι μπορείτε. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους» συνεχίζει.

Σκύλος Φωτιά βίντεοι

Πώς προκλήθηκε η φωτιά

Αφού έσβησε η πυρκαγιά, η οικογένεια έριξε μια ματιά στις κάμερες κλειστού κυκλώματος από το εσωτερικό του σπιτιού και αποκάλυψε τι είχε προκαλέσει τη φωτιά.

Το υλικό δείχνει το καθιστικό, την τραπεζαρία και μέρος της κουζίνας του σπιτιού – και στη δεξιά γωνία φαίνεται ο σκύλος της οικογένειας να πηδάει πάνω στον πάγκο της κουζίνας, ακριβώς δίπλα στον φούρνο.

Το τετράποδο πρέπει να πάτησε κατά λάθος ένα από τα κουμπιά του φούρνου, καθώς δευτερόλεπτα μετά φαίνεται να ανάβει ένα από τα μάτια. Μία σακούλα που βρισκόταν πάνω από τα μάτια άρπαξε γρήγορα φωτιά και πολύ σύντομα, ολόκληρη η κουζίνα έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Δείτε το βίντεο: 

Χαμός στα social media

Oι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν μείνει εμβρόντητοι από το βίντεο.

«Ελπίζω όλοι να ήταν ασφαλείς και να βγήκαν έξω. Δεν πιστεύω στο να βάζω τον σκύλο μου σε κλουβί, αλλά τώρα το ξανασκέφτομαι» έγραψε ένας.«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μαλώνω τα παιδιά μου όταν αφήνουν πιάτα ή χαρτοπετσέτες πάνω στον φούρνο, όχι, όχι, όχι!!!» πρόσθεσε ένας άλλος.

«Για την φωτιά φταίνε οι άνθρωποι. Ποτέ μην αφήνετε ΤΙΠΟΤΑ πάνω στον φούρνο, ειδικά στα μάτια. Βασική πρόληψη για πυρκαγιά. Ελπίζω όλοι και τα κατοικίδια ζώα να είναι καλά» σχολίασε ένας τρίτος.

Scroll to Top