Τεστ IQ: Mπορείτε να βρείτε ποια δεξαμενή θα γεμίσει πρώτη με νερό σε 20 δευτερόλεπτα;

Τεστ IQ Δεξαμενή νερό

Ένα νέο τεστ IQ ήρθε για να τεστάρει την παρατηρητικότητά σας και την αντίληψή σας. Εσείς μπορείτε να βρείτε ποια δεξαμενή θα γεμίσει πρώτη με νερόσε 18 δευτερόλεπτα;

Τα τεστ IQ με εικόνες είναι μια μορφή παιχνιδιού για τον εγκέφαλο που δοκιμάζει την κριτική σκέψη του αναγνώστη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι προκλήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τη νοημοσύνη και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή σας. Τα τεστ παρατηρητικότητας, τα μαθηματικά παζλ και τα τεστ IQ είναι πολύ καλοί τρόποι για να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας και να κρατήσετε την όρασή σας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει έναν περίπλοκο λαβύρινθο από σωλήνες και δεξαμενές και σας ζητείται να υπολογίσετε ποια δεξαμενή θα γεμίσει πρώτη με νερό. Ωστόσο δεν έχετε πολύ χρόνο. Πρέπει να βρείτε την απάντηση σε μόλις 20 δευτερόλεπτα.

Μην βιαστείτε να απαντήσετε καθώς πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι κάποιες δεξαμενές είναι μπλοκαρισμένες .

Τεστ IQ: Ποια δεξαμενή θα γεμίσει πρώτη;

Τεστ IQ Δεξαμενή νερό

Η λύση του Τεστ IQ

Παρατηρώντας με προσοχή όλες τις δεξαμενές και δημιουργώντας στο μυαλό σας την διαδρομή που θα ακολουθήσει το νερό θα καταλήξετε ότι η δεξαμενή που θα γεμίσει πρώτη είναι η 6.

Τεστ IQ Δεξαμενή νερό λύση

Scroll to Top