Τεστ παρατηρητικότητας: Λίγοι μπορούν να βρουν τις 3 διαφορές στις εικόνες με το αγόρι και τον σκύλο σε 12 δευτερόλεπτα

Τα τεστ παρατηρητικότητας «Βρες τις διαφορές» είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την οπτική μνήμη και τις γνωστικές ικανότητές σας. Σε αυτό το τεστ πρέπει να εντοπίσετε τρεις διαφορές ανάμεσα σε δύο παρόμοιες εικόνες με ένα αγόρι και έναν σκύλο.

Τα τεστ παρατηρητικότητας δοκιμάζουν την παρατηρητικότητά σας, και σας μαθαίνουν να δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς το να βρείτε τις διαφορές μεταξύ δύο σχεδόν πανομοιότυπων εικόνων είναι δύσκολο. Καμιά φορά, ακόμη και οι πιο εκπαιδευμένοι, μπερδεύονται.   

Εάν ψάχνετε έναν διασκεδαστικό τρόπο για να περάσετε τον χρόνο σας ενώ παράλληλα εξασκείτε το μυαλό σας, τα παζλ με τις διαφορές είναι μια εξαιρετική επιλογή. Πόσο επιδέξιος είσαι στο να παρατηρείς πράγματα; Ας το ανακαλύψετε μόνοι σας.

Τεστ παρατηρητικότητας: Βρείτε τις 3 διαφορές σε 12 δευτερόλεπτα;

Σε αυτό το τεστ παρατηρητικότητας η εικόνα απεικονίζει δύο πανομοιότυπες εικόνες δίπλα-δίπλα όπου μπορείτε να δείτε ένα αγόρι και τον αξιολάτρευτο σκύλο του. Αν και οι εικόνες είναι σχεδόν ίδιες, υπάρχουν 3 διαφορές μεταξύ τους. Μπορείτε να τις βρείτε όλες  σε 12 δευτερόλεπτα;

Κοιτάξτε πολύ προσεκτικά τις δύο εικόνες και θα παρατηρήσετε τις διαφορές μεταξύ τους. Ο χρόνος σας αρχίζει τώρα. Καλή επιτυχία!

Έχετε παρατηρήσει διαφορές μέχρι στιγμής; Ο χρόνος τελειώνει! Βιαστείτε!

Η λύση για το τεστ παρατηρητικότητας

Η επιτυχής ολοκλήρωση ενός τέτοιου παιχνιδιού θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μνήμη και την οπτική σας αντίληψη, καθώς και την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε…. Δείτε άλλη μια φορά την εικόνα.

Ο χρόνος τελείωσε! Καταφέρατε να εντοπίσετε όλες τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων με το αγόρι και τον σκύλο του; Αν ναι, συγχαρητήρια. Εάν δεν μπορέσατε να τις βρείτε όλες, δείτε παρακάτω την λύση.

 

 

Scroll to Top