Τεστ παρατηρητικότητας: Λίγοι μπορούν να βρουν τις 3 διαφορές στις εικόνες με τον εξερευνητή σε 6 δευτερόλεπτα

Τα τεστ παρατηρητικότητας «Βρες τις διαφορές» είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε την οπτική μνήμη και τις γνωστικές ικανότητες σας.

Σε αυτό το τεστ πρέπει να βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων με τον εξερευνητή. Συγκεκριμένα, η πρόκληση είναι να εντοπίσετε τρεις διαφορές σε έξι δευτερόλεπτα.

Τα τεστ παρατηρητικότητας δοκιμάζουν την παρατηρητικότητά σας, και την προσοχή που δίνετε στις λεπτομέρειες. Το να αναγνωρίσετε τις διαφορές μεταξύ δύο σχεδόν πανομοιότυπων εικόνων είναι δύσκολο.

Τα παιχνίδια με διαφορές, όπως και οι οπτικές ψευδαισθήσεις, είναι από τους καλύτερους τρόπους για να αναπτύξετε δεξιότητες παρατήρησης, ενώ είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Τεστ παρατηρητικότητας: Βρείτε τις 3 διαφορές σε 6 δευτερόλεπτα

Οι δύο εικόνες με τον περίεργο εξερευνητή που είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις αναζητήσεις του, μοιάζουν ίδιες με την πρώτη ματιά. Όμως δεν είναι! Στην πραγματικότητα υπάρχουν τρεις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων και έχετε έξι δευτερόλεπτα για να τις ανακαλύψετε.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την όρασή σας και την παρατηρητικότητά σας;

Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα!  Δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν όλες οι διαφορές. Χρειάζεται  να σκανάρετε προσεκτικά την εικόνα!

Βιαστείτε! Ο χρόνος τελειώνει.  Ρίξτε μια τελευταία ματιά για να δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε περισσότερες διαφορές.

Η λύση για το τεστ παρατηρητικότητας

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

Καταφέρατε να εντοπίσετε όλες τις διαφορές εντός του χρονικού ορίου;  Συγχαρητήρια σε όσους αναγνώστες μπόρεσαν να εντοπίσουν όλες τις διαφορές.  Έχετε πολύ καλές δεξιότητες παρατήρησης.

Όσοι δεν βρήκαν και τις τρεις διαφορές, πρέπει να εξασκούνται πιο τακτικά σε τέτοιες προκλήσεις προκειμένου να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

 

 

Scroll to Top