Αυτό είναι το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

Epic Games

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που διατίθενται πολύ προσιτές τιμές αυτή τη στιγμή, αλλά ακόμα καλύτερα από τα φθηνά παιχνίδια είναι τα δωρεάν. Ευτυχώς, κάθε εβδομάδα υπάρχουν νέα δωρεάν παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για όλους.

Το Epic Games Store χαρίζει ένα νέο παιχνίδι κάθε εβδομάδα, με τον δωρεάν τίτλο να είναι διαθέσιμος κάθε Πέμπτη. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μόνο μία εβδομάδα για να το αρπάξετε πριν αντικατασταθεί από ένα νέο παιχνίδι.

Αυτήν την εβδομάδα η Epic Games προσφέρει εντελώς δωρεάν το LOVE. Πρόκειται για ένα 2D γρήγορο, εθιστικό και μικρής διάρκειας platformer παλαιάς κοπής. Αντί για φανταχτερά γραφικά και κινούμενα σχέδια, το gameplay αναλύεται σε καθαρή τεχνική ικανότητα.

«Το Love είναι ένα αναγωγικό παιχνίδι platformer με ρετρό αισθητική και έμφαση στην απαιτητική δυσκολία. Διαθέτει ένα προσαρμοσμένο σύστημα respawn, 16 επίπεδα, soundtrack 12 κομματιών, ανταγωνιστική βαθμολογία και μια απλή στη χρήση λειτουργία δημιουργίας επιπέδων. Οι παίκτες έχουν να επιλέξουν από έναν αριθμό τρόπων παιχνιδιού, είτε θέλουν να είναι εύκολο, είτε κανονικό, είτε θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε έναν τρόπο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για speedrunning».

To LOVE θα είναι δωρεάν στο Epic Games Store έως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 (18:00 ώρα Ελλάδος).

Scroll to Top