Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Senua’s Saga: Hellblade 2 – Θα είναι διαθέσιμο μόνο ψηφιακά

Senua's Saga: Hellblade 2

Έπειτα από πέντε χρόνια αναμονής, έφτασε επιτέλους η ώρα για το Hellblade: Senua’s Saga 2. Κατά τη διάρκεια του Xbox Developer Direct, οι fans πήραν μια ολοκαίνουργια και βαθύτερη ματιά στο παιχνίδι. Επίσης αποκαλύφθηκε η μια ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Το νέο βίντεο επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό στα βήματα που χρειάστηκε για να βυθιστεί κανείς στο ταξίδι της Senua, από τον binaural ήχο που έχει στόχο να περιβάλλει τον παίκτη μέχρι τα σκοτεινά πανέμορφα τοπία, τα οποία είναι αποτέλεσμα πολλών ταξιδιών στην Ισλανδία. Οι προγραμματιστές αποκάλυψαν επίσης ότι έκαναν μία εντυπωσιακή έρευνα προκειμένου να κάνουν την ψύχωση της Senua να μοιάζει αληθινή.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο blog του Xbox, το «Senua’s Saga: Hellblade 2» προσπαθεί να απεικονίσει «ένα βίαιο ταξίδι κινηματογραφικής εμβύθισης».

«Μπορείτε να περιμένετε και πάλι να ακολουθήσετε τη Senua στην κατανόηση του κόσμου της μέσα από γρίφους αντίληψης που καθοδηγούνται από τις εμπειρίες της ψύχωσής της, σε βίαιες και σπλαχνικές μάχες και σε gameplay διάσχισης, αυτή τη φορά στα σκληρά αλλά πανέμορφα τοπία της Ισλανδίας του 10ου αιώνα. Το κρίσιμο είναι ότι όλα αυτά τα στοιχεία είναι συνυφασμένα σε μια μοναδική οπτική και ακουστική εμπειρία, όπου τα πάντα βρίσκονται στην υπηρεσία της ιστορίας της Senua» αναφέρεται στο blog.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Xbox το Senua’s Saga: Hellblade 2 ότι θα είναι “παρόμοιας διάρκειας” με το αρχικό παιχνίδι, αλλά «με εστιασμένη αφήγηση». Σύμφωνα με το «How Long to Beat», το Hellblade: Senua’s Sacrifice χρειαζόταν περίπου 7,5-9 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Το Senua’s Saga: Hellblade 2 θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου 2024 σε Xbox Series X/S και PC, μόνο ψηφιακά.

Senua's Saga: Hellblade 2

Scroll to Top