Το Marvel’s Spider-Man 2 έσπασε τα κοντέρ: Έγινε το παιχνίδι του PlayStation με τις ταχύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

Marvel’s Spider-Man 2: Έγινε το παιχνίδι του PlayStation με τις ταχύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μπορεί να έχει κυκλοφορήσει μόλις μερικές ημέρες, όμως το Marvel’s Spider-Man 2 είναι ήδη το παιχνίδι της PlayStation Studios με τις ταχύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Το Marvel’s Spider-Man 2 είναι ένα από τα πιο θεαματικά παιχνίδια του 2023 και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί παίκτες έχουν ήδη ολοκληρώσει την κύρια ιστορία του παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα ταξίδι γεμάτο δράση που οι χρήστες βρίσκουν πολύ δύσκολο να αφήσουν κάτω τα χειριστήριά τους.

Οι fans του ανθρώπου αράχνη είναι ερωτευμένοι με τη βελτίωση του Marvel’s Spider-Man 2, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι του κυκλοφόρησε το 2018. Το web slinging ήταν ήδη φανταστικό, αλλά αν προσθέσετε τα νέα slingshots, τα web wings και τις σήραγγες αέρα, τότε γίνεται πραγματικά ξεχωριστό.

Το PlayStation έγραψε Twitter, ένα tweet έγραφε: «Υπέροχα νέα, φίλοι του Spidey. Το Marvel’s Spider-Man 2 πούλησε περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στις πρώτες 24 ώρες. Σας ευχαριστούμε που κάνατε αυτό το λανσάρισμα σε υψηλές πτήσεις!»

Η ανάρτηση συνοδευόταν με μια εικόνα, που έγραψε « Το παιχνίδι του PlayStation Studios με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία του PlayStation». Οι fans του PlayStation και του Spider-Man τονίζουν ότι θα είναι σίγουρα αναμεσά στα υποψήφια παιχνίδια για το βραβείο GOTY (Game of the Year – Παιχνίδι της χρονιάς).

Μάλιστα υπάρχει έντονη φημολογίες ότι το μέλλον του franchise θα είναι πλούσιο. Οι προγραμματιστές του έχουν αφήσει υπόνοιες τόσο για ένα spin-off παιχνίδι με τον Venom πρωταγωνιστή όσο και για το Marvel’s Spider-Man 3.

Scroll to Top