Νέο παράθυρο κυκλοφορίας για το GTA 6 – Έρχεται νωρίτερα από όσο περίμεναν οι gamers

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6 περιορίστηκε σημαντικά, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, και αναμένεται να έρθει ακόμα πιο σύντομα από ό,τι περίμεναν οι gamers.

Το GTA 6 παρουσιάστηκε επίσημα στον κόσμο του gaming στα τέλη του περασμένου 2023 και το hype είναι στα ύψη. Οι gamers ήδη σχεδιάζουν να πάρουν αρκετές ημέρες άδεια λόγω «αρρώστιας» όταν κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της Rockstar. Μάλιστα υπάρχουν και ορισμένοι ορισμένοι που χρησιμοποιούν δορυφορικούς χάρτες για να συνθέσουν το πώς θα μοιάζει το GTA 6.

Με όλες τις διαρροές που κυκλοφορούν, σίγουρα δεν θα αργήσει η ώρα που η Rockstar θα δείξει ακόμα περισσότερα στοιχεία από το πολυαναμενόμενο παιχνίδι.

Γνωρίζουμε ήδη ότι το GTA 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, αλλά νέες πληροφορίες η ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού αναμένεται να είναι πολύ πιο σύντομα από ότι περιμένουν οι περισσότεροι gamers.

Σύμφωνα με το GTAVI_Countdown στο Twitter, η μητρική εταιρεία της Rockstar, «Take-Two» επιβεβαίωσε σε οικονομική έκθεση ότι αναμένει να φέρει έσοδα ύψους 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το οικονομικό έτος 2025, το οποίο λήγει στις 31 Μαρτίου.

Ενώ η Take-Two έχει προγραμματίσει πολλές μεγάλες κυκλοφορίες, πολλοί συμφωνούν ότι ένας τόσο εντυπωσιακός αριθμός μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: το GTA 6.

Δεδομένου ότι το παιχνίδι έχει ήδη σπάσει τα ρεκόρ, είναι δίκαιο να πούμε ότι η Take-Two περιμένει τεράστια πράγματα από το επερχόμενο Grand Theft Auto, και τα έσοδα ύψους 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων σίγουρα το αντικατοπτρίζουν αυτό. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε το GTA 6 να κυκλοφορήσει μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2025, πράγμα που σημαίνει ότι το GTA 6 θα μπορούσε κάλλιστα να απέχει λιγότερο από ένα χρόνο.

Scroll to Top