Η ομάδα ράλι της Hyundai αναδημιούργησε το τρέιλερ του GTA 6 και οι fans το λατρεύουν

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για το Grand Theft Auto 6 (GTA 6), το επερχόμενο παιχνίδι της Rockstar είναι μόνιμα στις συζητήσεις των gamers, οι οποίο δεν μπορούν να περιμένουν να το πάρουν στα χέρια τους.

Το trailer στο YouTube έχει ξεπεράσει τις 168 εκατ. προβολές, οι οποίες αυξάνονται καθημερινά.

Πολλοί fans έχουν μελετήσει με τεράστια λεπτομέρεια κάθε frame του βίντεο και έχουν ανακαλύψει όλα τα κρυμμένα μυστικά του.

Ο ενθουσιασμός για το GTA 6 είναι τεράστιος, όπως φάνηκε όταν ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης,  Jude Bellingham, πανηγύρισε με μια σημαία GTA 6 την τεράστια νίκη με 4-1 επί της Μπαρτσελόνα στον τελικό του ισπανικού Super Cup.

Τώρα ήρθε η σειρά της ηομάδας ράλι της Hyundai να συμμετέχει στο hype για το νέο παιχνίδι, καθώς αναδημιούργησε καρέ καρέ ολόκληρο το τρέιλερ του GTA 6. Παρά το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές φορούν τον εξοπλισμό ράλι σε όλο το βίντεο, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Η παρωδία της Hyundai έχει περίπου την ίδια διάρκεια με το τρέιλερ GTA 6 της Rockstar, περίπου 90 δευτερόλεπτα, και φέρει τον τίτλο «Grand Test Auto XXIV», ως promo για την επερχόμενη σεζόν ράλι της ομάδας (Το XXIV είναι 24, όπως και στην τρέχουσα σεζόν). Οι σκηνές περιλαμβάνουν οδήγηση σε ράλι εν δράσει, πιθανώς από τις πρόσφατες σεζόν, και σκηνές στις οποίος πρωταγωνιστούν οι οδηγοί, οι οποίοι λένε τις ατάκες του τρέιλερ.

Οι fans των GTA και της Hyundai αποθεώνουν την εταιρεία για το εκπληκτικό βίντεο και ισχυρίζονται ότι είναι τόσο καλό για να τους κάνει να αγοράσουν ένα από τα αυτοκίνητά τους.

«Αγορά αμέσως Hyundai. Πιο κοντά στο GTA 6 τώρα», ανάφερε ένας χρήστης του Reddit. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά είμαι περήφανος ιδιοκτήτης Hyundai», πρόσθεσε ένας άλλος. «Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχω δει από το τρέιλερ» τόνισε ένας τρίτος.

Δείτε το τρέιλερ της Hyundai

Scroll to Top