Τα 10 παιχνίδια που θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στο gaming

gaming

Τα βιντεοπαιχνίδια υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, ενώ πολλοί από εμάς μεγαλώνουν μαζί δημοφιλείς παιχνίδια. Καθώς περνάει ο καιρός, μπορεί να χάσετε την αγάπη σας για τα βιντεοπαιχνίδια ή απλώς να μην έχετε αρκετό χρόνο για να παίξετε.

Θέλετε να επιστρέψετε στα βιντεοπαιχνίδια αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε αν θέλετε να επιστρέψετε στο gaming. Αυτά τα παιχνίδια είναι όλα αρκετά δημοφιλή και όχι πολύ δύσκολα ή πολύπλοκα. Επιπλέον, αρκετά από αυτά τα παιχνίδια είναι νεότερες εγκαταστάσεις από μακροχρόνιες σειρές που μπορεί να θυμάστε από την παιδική σας ηλικία.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια για να επιστρέψετε στο gaming:

  • Ratchet And Clank
  • Final Fantasy 7 Remake
  • Minecraft
  • Pokemon: Let’s Go Eevee/Pikachu
  • Persona 5 Royal
  • Guild Wars 2
  • Astro’s Playroom
  • The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild
  • Disco Elysium
  • Super Mario Odyssey

Ratchet And Clank

Το Ratchet and Clank έχει τις ρίζες του στο 2002, με την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού της σειράς. Πολλοί από εσάς μπορεί να θυμάστε ότι παίζατε αυτό το παιχνίδι στο Play Station 2. Η Η έκδοση του Ratchet and Clank του 2016 είναι ένα remake του πρωτότυπου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα παιχνίδια που πρέπει να ολοκληρώσετε πρώτα.

Ως μια πρώτη ματιά στη σειρά Ratchet and Clank, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Από εδώ και πέρα, μπορείτε να ασχοληθείτε με άλλα παιχνίδια της σειράς και ίσως να δοκιμάσετε ακόμα και τον αρχικό τίτλο του 2002.

Final Fantasy 7 Remake

Αν έχετε ασχοληθεί έστω και λίγο με το gaming, τότε γνωρίζετε το Final Fantasy 7. Το Final Fantasy 7 Remake μας φέρνει μια νεότερη έκδοση του τίτλου του 1997. Αν και υπάρχουν κάποια επαναλαμβανόμενα στοιχεία στη σειρά Final Fantasy, δεν χρειάζεται να παίξετε άλλα παιχνίδια πριν από αυτό.

Το Final Fantasy 7 Remake χωρίζει την αρχική ιστορία σε τρία μέρη (με μόνο δύο να έχουν κυκλοφορήσει μέχρι αυτή τη δημοσίευση). Αν θέλετε να βουτήξετε σε κλασικά RPG με πολύπλοκους χαρακτήρες και συναρπαστική ιστορία, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Minecraft

Το Minecraft είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο, και αυτό συμβαίνει για καλό λόγο. Σε αυτό το sandbox παιχνίδι επιβίωσης, μπορείτε να κάνετε σχεδόν ό,τι θέλετε. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων στις οποίες μπορείτε να παίξετε- ο κόσμος μπορεί να είναι απλός και εύκολος, αλλά μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις για να φτιάξετε έναν Hardcore κόσμο όπου ο θάνατος σημαίνει ότι όλα χάνονται.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να παίξετε αν θέλετε να δοκιμάσετε τη δημιουργικότητά σας, ενώ παράλληλα να περάσετε χαλαρά. Υπάρχουν ακόμη και αμέτρητοι διακομιστές στους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε με άλλους παίκτες. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν τόσα πολλά mods του Minecraft που αναβαθμίζουν την εμπειρία.

Pokemon: Let’s Go Eevee/Pikachu

To Pokemon: Let’s Go! έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις, την Eevee και τοn Pikachu. Το παιχνίδι που θα επιλέξετε καθορίζει το Pokemon (είτε Eevee είτε Pikachu) που θα χρησιμεύσει ως ο κύριος σύντροφός σας. Πέρα από αυτό, το Pokemon: Let’s Go! είναι ένα remake του αρχικού παιχνιδιού Pokemon, που διαδραματίζεται στην περιοχή Kanto.

Σε γενικές γραμμές, οποιοδήποτε παιχνίδι Pokemon θα ήταν ένα καλό μέρος για αρχάριους, αλλά το Let’s Go! είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βιώσετε την αρχική ιστορία με νέα γραφικά και χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια που πρέπει να παίξετε προηγουμένως και το παιχνίδι είναι σχετικά εύκολο να το περάσετε.

Persona 5 Royal

Μην ξεγελιέστε από το «5» στο τέλος αυτού του τίτλου. Τα παιχνίδια της σειράς Persona δεν χρειάζεται να παίζονται με τη σειρά, καθιστώντας το Persona 5 Royal ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να ξεκινήσετε. Αυτό το παιχνίδι έχει ένα απίστευτο ποσό περιεχομένου που παρουσιάζεται με μηχανισμούς JRPG.

Η ιστορία του Persona 5 Royal είναι εξαιρετική- παίζετε ως Joker, ο αρχηγός των Phantom Thieves, ο οποίος με στιλ θέλει να ξεφορτωθεί τους κακούς. Φυσικά, η ιστορία είναι πιο πολύπλοκη από αυτό. Στην πορεία, μπορείτε να εξοντώνετε σκιές, να μοιράζεστε με τους φίλους σας και να βγαίνετε και ραντεβού με χαριτωμένα κορίτσια.

Guild Wars 2

Όταν σκέφτεστε παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε για να επιστρέψετε στο gaming, μπορεί αρχικά να μην σκέφτεστε τα MMORPG. Αυτά τα παιχνίδια έχουν συνήθως έντονη και αφοσιωμένη βάση οπαδών, ενώ το ίδιο το παιχνίδι είναι γεμάτο με τόνους περιεχομένου. Ενώ αυτό ισχύει για το Guild Wars 2, εξακολουθεί να είναι πολύ φιλικό προς τους αρχάριους.

Από μια συναρπαστική ιστορία μέχρι ρευστούς μηχανισμούς μάχης, το Guild Wars 2 είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπείτε σε μια κοινότητα παιχνιδιών. Οι παίκτες είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν στις κεντρικές πόλεις και δεν υπάρχει καν μηνιαία συνδρομή! Σωστά, αφού παίξετε δωρεάν το βασικό παιχνίδι, αρκεί να αγοράσετε τις επεκτάσεις- δεν απαιτείται συνδρομή.

Astro’s Playroom

Αν τυχαίνει να έχετε PlayStation 5, πρέπει να παίξετε το Astro’s Playroom. Αυτό το παιχνίδι είναι προεγκατεστημένο στο PS5, μη δίνοντάς σας κανέναν λόγο να το παραλείψετε. Στον πυρήνα του, το Astro’s Playroom χρησιμεύει ως demo για το χειριστήριο DualSense.

Για demo όμως, το Astro’s Playroom είναι γρήγορο, συναρπαστικό και γεμάτο αναφορές σε άλλα παιχνίδια του PlayStation. Εκτός από το να παίζετε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, χρησιμεύει ως ένας φανταστικός τρόπος για να μάθετε τα κατατόπια του παιχνιδιού PlayStation 5.

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

Το «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» κυκλοφόρησε μαζί με το Nintendo Switch και αποτέλεσε για πολλούς την εισαγωγή στο franchise. Για τους παλιούς οπαδούς του Zelda, το Breath of the Wild ήταν μια φανταστική προσθήκη- για τους νεοεισερχόμενους, ήταν μια όμορφη και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.

Το Breath of the Wild έχει μία από τις καλύτερες ιστορίες, ενώ το ίδιο το gameplay είναι πολύ εύκολο να το συνηθίσεις. Αν τελικά αγαπήσετε το παιχνίδι, μπορείτε επίσης να παίξετε τη συνέχειά του, το Tears of the Kingdom.

Disco Elysium

Ψάχνετε για ένα παιχνίδι με μεγάλη ιστορία και χωρίς μάχες; Το Disco Elysium είναι το παιχνίδι για εσάς. Σε αυτό το RPG, παίζετε ως ένας ντετέκτιβ που έχει αναλάβει να εξιχνιάσει έναν φόνο. Στην πορεία, μπορείτε να βελτιώσετε 24 δεξιότητες, να μιλήσετε με ανθρώπους της περιοχής και να μάθετε την πραγματική ιστορία.

Κατά καιρούς, το Disco Elysium θα μοιάζει με ταινία που παίζεται μπροστά σας. Η ιστορία είναι απίστευτα περίπλοκη και η μουσική είναι πολύ ατμοσφαιρική. Συνολικά, η ιστορία θα σας απασχολήσει για αρκετό καιρό.

Super Mario Odyssey

Όλοι γνωρίζουν τι είναι ο Mario, αλλά αν δεν είστε ο μεγαλύτερος οπαδός των platformers, τότε ίσως να μην σας αρέσει πραγματικά να ξαναπαίζετε παλαιότερα παιχνίδια της σειράς. Ευτυχώς, τα νεότερα παιχνίδια Mario εισάγουν μια τρισδιάστατη εμπειρία σε έναν πολύχρωμο κόσμο.

Το Super Mario Odyssey είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Σε αυτό το παιχνίδι, ελέγχετε τον Mario, ο οποίος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με το καπέλο του που ονομάζεται Cappy. Δεν πρόκειται όμως για ένα συνηθισμένο καπέλο: το Cappy μπορεί να πεταχτεί και να χρησιμοποιηθεί για να πλοηγηθείς σε μέρη όπως το Mushroom ή το Metro Kingdom.

Scroll to Top