Τα 8 πιο εκνευριστικά παιχνίδια – Από το Counter Strike στο… Cuphead

Gamer νεύρα

Τα παιχνίδια έχουν τη συνήθεια να καθορίζουν τη διάθεσή μας. Τα χαλαρά παιχνίδια μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα τις μέρες που πιστεύουμε ότι όλα πάνε στραβά, ενώ τα shooters με γρήγορο ρυθμό μπορούν να μας δώσουν την απαραίτητη δόση δράσης που χρειαζόμαστε. Ωστόσο υπάρχουν και τα παιχνίδια που μας ωθούν στα άκρα, και είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε τα χειριστήρια και τα πληκτρολόγια μας

Πολλοί προγραμματιστές είναι περήφανοι που τα παιχνίδια τους σας ταξιδεύουν σε όμορφα περιβάλλοντα και σας συγκλονίζουν με τις συναρπαστικές ιστορίες τους. Ωστόσο υπάρχουν κάποια παιχνίδια που είναι τόσο εκνευριστικά που σας κάνουν να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας, καθώς δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι μπορούσατε να νευριάσετε τόσο πολύ λόγω ενός game.

Αλλά, ακόμα και όταν είστε έτοιμοι να πετάξετε το χειριστήριο από το παράθυρο ή να σπάσετε το πληκτρολόγιό σας, δεν μπορείς να αντισταθείτε και επιστρέφετε στο παιχνίδι για μια ακόμα «τελευταία» προσπάθεια.

Τα 8 πιο εκνευριστικά παιχνίδια: 

  • Cuphead
  • Getting Over It With Bennett Foddy
  • Octodad: The Dadliest Catch
  • Bread And Fred
  • Counter-Strike 2
  • Geometry Dash
  • Dark Souls 3
  • Mario Kart 8

Cuphead

Το Cuphead είναι πασίγνωστο για το γεγονός ότι μπορεί πολύ εύκολα να σας βγάλει εκτός εαυτού. Το χαριτωμένο καλλιτεχνικό του στυλ δεν είναι αρκετό για να σας σώσει από την απογοήτευση που νιώθετε όταν χάνετε την τελευταία σας ζωή. Υπάρχουν πολλά επίπεδα για να νικήστε, όλα με μοναδικά bosses και ενδιαφέροντα NPC.

Getting Over It With Bennett Foddy

Το Getting Over It With Bennett Foddy είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σας εκνευρίσει σε δευτερόλεπτα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εξοργιστικό από το να βλέπετε όλη την πρόοδό σας να χάνετε μπροστά στα μάτια σας χωρίς να υπάρχει τρόπος να το σταματήσετε.

Octodad: The Dadliest Catch

Ο τρόπος παιχνιδιού και η ιστορία του Octodad είναι ξεκαρδιστικά συναρπαστικά. Είναι δύσκολο να νιώθετε κανονικός άνθρωπος ενώ ελέγχετε τα αλλοπρόσαλλα πλοκάμια, αλλά η ολοκλήρωση ενδιαφέρων γρίφων και η διάσχιση του περιβάλλοντός του το κάνει να αξίζει τον κόπο. Όλοι αυτοί οι γρίφοι πρέπει να γίνουν όσο το δυνατόν πιο φυσικά, αλλιώς κινδυνεύετε να αποκαλυφθεί η πραγματική σας ταυτότητα.

Bread And Fred

Θα περιμένατε να νιώθετε ασφάλεια όταν είστε δεμένος με τον φίλο σας, κάποιον που θα σας πιάσει αν πέσετε… ή θα σας παρασύρει όταν δεν εκτιμήσει σωστά ένα άλμα και πηδήξει στο κενό. Είναι δελεαστικό να φωνάξετε τους φίλους σας για τέτοια απλά λάθη, αλλά να έχετε πάντα στο μυαλό σου ότι αργά ή γρήγορα θα κάνετε κι εσείς το ίδιο πράγμα.

Counter-Strike 2

Το Counter-Strike είναι ένα κλασικό παιχνίδι που ως γνωστόν εξαντλεί την υπομονή σας. Όσο διασκεδαστικό κι αν είναι, δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο εξοργιστική μπορεί να είναι η έλλειψη επικοινωνίας σε ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται στην ομαδική εργασία. Είτε επιτίθεστε είτε αμύνεστε, μια μη ισορροπημένη ομάδα μπορεί να οδηγήσει το παιχνίδι στο χάος και τίποτα δεν μπορεί να είναι τόσο εξοργιστικό όσο αυτό.

Geometry Dash

Το Geometry Dash είναι ένα απλό παιχνίδι για κινητά που σας τραβάει στα πρώτα του επίπεδα, μόνο και μόνο για να σας κρατήσει να παίζετε, όσο κι αν χάσετε την υπομονή σας αργότερα.

Dark Souls 3

Το franchise Dark Souls είναι διάσημο για την αδυσώπητη φύση του. Ανεξάρτητα από το πόσα bosses έχετε νικήσει και πόσες περιοχές έχετε «καθαρίσει», ένα κακώς συγχρονισμένο χτύπημα ή πολλά βήματα προς τη μία πλευρά μπορεί να σας κάνει να χάσετε.

Mario Kart 8

Το Mario Kart μπορεί να είναι το πιο διάσημο παιχνίδι όλων των εποχών που προκαλεί οργή. Δεν έχει σημασία αν αγωνίζεστε εναντίον φίλων, της οικογένειας σας ή NPCs, αν μια κούρσα πάει άσχημα, θα σας βάλει σε κακή διάθεση για πολύ καιρό.

 

Scroll to Top