Το mobile game της Kim Kardashian κλείνει έπειτα από μια δεκαετία – «Συντετριμμένη» δηλώνει μία από τις κορυφαίες παίκτριες

Kim Kardashian: Hollywood

H Peppur Triplett από το Χιούστον ξύπνησε την 1η Ιανουαρίου του 2024 με μια φρικτή έκπληξη. Κάτι δεν πήγαινε καλά με το βιντεοπαιχνίδι που έπαιζε εδώ και χρόνια, το «Kim Kardashian: Hollywood». Δεν είχε πρόσβαση σε μέρη του παιχνιδιού. Έστειλε μήνυμα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Glu Mobile, της κατασκευάστριας εταιρείας του παιχνιδιού, αλλά δεν έλαβε απάντησε.

Ενοχλημένη, η Triplett ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok. «Είμαι πάρα πολύ τσαντισμένη που ακύρωσαν το παιχνίδι Kim Kardashian: Hollywood» αφηγήθηκε δείχνοντας παράλληλα εικόνες του χαρακτήρα της στο παιχνίδι, που ονομάζεται Maybelline. «Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και 10 χρόνια».

Πράγματι, η Kim Kardashian και η Glu Mobile κλείνουν το παιχνίδι. Όπως ανακοινώθηκε, η εταιρεία τερματίζει τη λειτουργία του παιχνιδιού. Οι παίκτες που έχουν ήδη εγκαταστήσει το «Kim Kardashian: Hollywood» μπορούν να συνεχίσουν να το παίζουν μέχρι τις 8 Απριλίου 2024. Η εφαρμογή έχει ήδη αφαιρεθεί από το App Store της Apple και το κατάστημα Google Play.

Η Glu Mobile ανέπτυξε το free-to-play παιχνίδι, το οποίο έγινε αμέσως επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 2014. Το παιχνίδι προκαλούσε τους παίκτες να ανεβάσουν τη φήμη τους από το E-List στο A-List, αντικατοπτρίζοντας τη διαδρομή της ίδιας της influencer στη δημόσια ζωή.

«Παίρνω αυτό το παιχνίδι πολύ σοβαρά!» συνέχισε η Triplett στο βίντεό της, που έχει πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές. Η Triplett έχει συγκεντρώσει 595,7 εκατομμύρια “θαυμαστές” στο παιχνίδι και είναι στο επίπεδο Α+++ και βρίσκεται στο No.11 στην εφαρμογή.

«Ξεκίνησα να παίζω το παιχνίδι επειδή αγαπώ την οικογένεια Kardashian», δήλωσε η Triplett στο Business Insider. «Δεν είχα πραγματικά εμμονή με το παιχνίδι μέχρι την πανδημία του κορονοϊού. Ήταν η διαφυγή μου από το να είμαι κολλημένος στο σπίτι με τον άντρα, τα παιδιά και τα σκυλιά».

 

@cremedelacreme626 #kimkardashian #kimkardashianhollwoodgame #heartbreak #10years ♬ original sound – Maybelline

Το παιχνίδι «Kim Kardashian: Hollywood»

Το gameplay του Kim Kardashian: Hollywood είναι αρκετά απλό. Δημιουργείτε έναν χαρακτήρα ο οποίος μπορεί να επισκεφθεί διάφορες τοποθεσίες – όπως καταστήματα και σπίτια στο Λος Άντζελες και άλλες πόλεις – και να χρησιμοποιήσει πόντους για να αγοράσει αντικείμενα και να ανέβει επίπεδο. Οι πόντοι “K-star” μπορούν να αποκτηθούν κάνοντας διάφορες χρονοβόρες εργασίες ή αγοράζοντας πόντους μέσω του App Store για να επιταχύνετε τα πράγματα.

Η Triplett δήλωσε ότι αν και είναι αφοσιωμένη στο παιχνίδι εδώ και 10 χρόνια, δεν έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για αυτό. «Το 90% της προόδου μου το έκανα δωρεάν», είπε. «Είχα μαζέψει τα αστέρια μου για να τελειώσω τη διακόσμηση του σπιτιού μου στο Bel-Air και να αγοράσω το ελικόπτερο».

Όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2014, αποτέλεσε σημείο καμπής για την Kardashian. Πριν από αυτό, ήταν κυρίως μια social media influencer που έβγαζε χρήματα από τις διαφημίσεις άλλων προϊόντων. Το παιχνίδι τη βοήθησε να μετατραπεί σε μια δική της μεγαλοεπιχειρηματία, που πουλάει μια δική της δημιουργία. Ήταν μια τεράστια επιτυχία. Σύμφωνα με ένα εξώφυλλο του Forbes το 2016, έβγαλε 45 εκατομμύρια δολάρια τα δύο πρώτα χρόνια μόνο από το παιχνίδι. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Kardashian επικεντρώθηκε στη μαζικά επιτυχημένη σειρά ρούχων της, Skims, η οποία το 2021 τη βοήθησε να εκτοξευθεί στην ιδιότητα της δισεκατομμυριούχου.

Kim Kardashian Forbes

Η Kardashian έδωσε μια δήλωση στο TMZ σχετικά με το κλείσιμο του παιχνιδιού: «Είμαι τόσο ευγνώμων από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσους αγάπησαν και έπαιξαν το “Kim Kardashian: Hollywood” τα τελευταία 10 χρόνια» δήλωσε στο TMZ η Kim Kardashian σχετικά με το κλείσιμο του παιχνιδιού

Scroll to Top