Τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει στα PC το Horizon Forbidden West – Όσα ανακοίνωσε το PlayStation

Horizon Forbidden West

Τον Μάρτιο θα φτάσει στα PC το Horizon Forbidden West, όπως αποκάλυψε το PlayStation σε συνεργασία με την Guerrilla Games. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Complete Edition του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου και εκτός από το βασικό παιχνίδι και το expansion, θα περιλαμβάνει έξτρα περιεχόμενο, όπως outfits, όπλα και ένα ειδικό Photo Mode.

Ορισμένα χαρακτηριστικά της έκδοσης για PC περιλαμβάνουν την υποστήριξη ultra-wide, με υποστήριξη για ultra-wide αναλύσεις 21:9, 32:9 και 48:9, καθώς και συμβατότητα με PC με τρεις οθόνες.

Εκτός από την υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου, η έκδοση PC του Horizon Forbidden West θα έχει εκτεταμένη υποστήριξη για χειριστήρια. Όσοι χρησιμοποιούν χειριστήριο DualSense μπορούν να κάνουν πράγματα, όπως το να επιτρέπουν στους χρήστες να αισθάνονται την τάση στη χορδή του τόξου τους χάρη στις προσαρμοστικές σκανδάλες. Η απτική ανάδραση του χειριστηρίου θα επιτρέπει στους παίκτες να αισθάνονται τα χτυπήματα κατά τη διάρκεια της μάχης. Επιβεβαιώνεται επίσης η υποστήριξη Steam Input, επιτρέποντας στους χρήστες να αναπροσαρμόσουν και να προσαρμόσουν το χειριστήριο του παιχνιδιού τους στις προτιμήσεις τους.

Δεν ανακοινώθηκαν απαιτήσεις για PC, αλλά η Nvidia επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι το Horizon Forbidden West θα υποστηρίζει το DLSS 3, επιτρέποντας στους παίκτες PC με κάρτα γραφικών της σειράς RTX 40 να επιτύχουν υψηλότερα FPS στο παιχνίδι. Ωστόσο, η δημοσίευση στο PlayStation Blog αποκάλυψε επίσης ότι το Horizon Forbidden West θα υποστηρίζει επίσης τις τεχνολογίες XeSS της Intel και FidelityFX Super Resolution (FSR) της AMD, αν και ο ο ιδικός διαδικτυακής κοινότητας της Nixxes Software Julian Huijbregts δεν διευκρίνισε ποια γενιά FSR θα υποστηρίζει το Forbidden West.

H Complete Edition του Horizon Forbidden West για PC θα περιλαμβάνει:

  • Blacktide Outfit and Blacktide Bow* (available only with pre-purchase)
  • Nora Legacy Outfit and Nora Spear* (available only when linking your Steam account to PlayStation Network)
  • 2 Special Outfits (Carja Behemoth Elite and Nora Thunder Elite)
  • 2 Special Weapons (Carja Behemoth Short Bow and Nora Thunder Sling)
  • In-game Resources Pack including ammunition, potions, and travel packs
  • In-game Apex Clawstrider Machine Strike Piece
  • Exclusive Photo Mode pose and face paint Guerrilla Games

Δείτε μερικά screenshot από το Horizon Forbidden West στα PC:

Horizon Forbidden West PC

Horizon Forbidden West PC

Horizon Forbidden West PC

Horizon Forbidden West PC

Horizon Forbidden West PC

Scroll to Top