Αποκαλύφθηκαν 4 νέοι μυστικοί κωδικοί για τα μηνύματα του WhatsApp – Πώς να τους χρησιμοποιήσετε

WhatsApp

Το WhatsApp πρόσθεσε νέους κωδικούς που θα μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες στέλνουν μηνύματα. Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων επέτρεπε ήδη στους ανθρώπους να κάνουν αλλαγές, όπως έντονη ή πλάγια γραφή, ώστε τα μηνύματά τους να ξεχωρίζουν.

Tώρα το WhatsApp που ανήκει στη Meta έχει προσθέσει τέσσερις ολοκαίνουργιες συντομεύσεις μορφοποίησης. Η πρώτη σας επιτρέπει να δημιουργείτε σημεία με κουκκίδες (bullets), πράγμα ιδανικό για πράγματα όπως λίστες αγορών. Επίσης, το WhatsApp θα δημιουργεί αριθμημένες λίστες, μια λειτουργία που είναι χρήσιμη όταν γράφετε οδηγίες.

Το «block quote» σας βοηθά να επισημάνετε ορισμένα μηνύματα, ενώ με το «inline code» μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή για να προσθέσετε ένα σκιασμένο φόντο σε ένα συγκεκριμένο κείμενο.

WhatsApp: Οι νέοι κωδικοί και πώς να τους χρησιμοποιήσετε

  • Σημεία με κουκκίδες (bullets): Για να δημιουργήσετε μια λίστα με κουκκίδες στο WhatsApp, απλώς πληκτρολογήστε μια παύλα – και θα μετατραπεί αυτόματα σε κουκκίδα.
  • Αριθμημένες λίστες: Για να ξεκινήσετε μια αριθμημένη λίστα στο WhatsApp, ξεκινήστε πληκτρολογώντας “1.” και όταν πατήσετε το enter θα ακολουθήσει αυτόματα το “2.” κ.λπ.
  • Block quote: Για να επισημάνετε ένα απόσπασμα, προσθέστε το σύμβολο > στην αρχή.
  • Inline code: Για να προσθέσετε σκιασμένο φόντο σε ένα κείμενο, προσθέστε ένα απλό backtick ` στην αρχή και στο τέλος του μηνύματος.

Οι κωδικοί που υπήρχαν ήδη στο WhatsApp και πώς να τους χρησιμοποιήσετε

  • Έντονη γραφή: Για να κάνετε κομμάτια κειμένου έντονα στο WhatsApp, προσθέστε απλώς το σύμβολο του αστερίσκου * στην αρχή και στο τέλος του κομματιού που θέλετε να είναι έντονο.
  • Πλάγια γράμματα: Μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις να εμφανίζονται με πλάγια γράμματα προσθέτοντας ένα σύμβολο υπογράμμισης _ πριν και μετά από το κείμενο.
  • Επιγράμμιση: Για να επιγραμμίσετε κομμάτια κειμένου, απλά προσθέστε το σύμβολο ~ πριν και μετά το κείμενο.
  • Monospace: Για να χρησιμοποιήσετε το monospace, βάλτε τρία backticks “` πριν και μετά το κείμενο.

whatsapp μυστικοί κωδικοί

Scroll to Top