Τεστ IQ: Mπορείτε να βρείτε ποια γάτα θα πιει πρώτη γάλα σε 19 δευτερόλεπτα;

Ένα τεστ IQ σαρώνει στα social media. Το τεστ θέλει να τεστάρει την παρατηρητικότητά σας και την αντίληψή σας. Εσείς μπορείτε να βρείτε ποια γάτα θα πιει πρώτη γάλα σε 19 δευτερόλεπτα;

Τα τεστ IQ με εικόνες είναι μια μορφή παιχνιδιού για τον εγκέφαλο που δοκιμάζει την κριτική σκέψη του αναγνώστη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι προκλήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τη νοημοσύνη και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή σας. Τα τεστ παρατηρητικότητας, τα μαθηματικά παζλ και τα τεστ IQ είναι πολύ καλοί τρόποι για να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας και να κρατήσετε την όρασή σας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει έναν λαβύρινθο από σωλήνες και δεξαμενές και σας ζητείται να υπολογίσετε ποια γάτα θα πιει πρώτη γάλα. Ωστόσο δεν έχετε πολύ χρόνο. Πρέπει να βρείτε την απάντηση σε μόλις 19 δευτερόλεπτα.

Μην βιαστείτε να απαντήσετε καθώς πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι κάποιες δεξαμενές είναι μπλοκαρισμένες.

Τεστ IQ: Ποια γάτα θα πιει πρώτη γάλα;

Τεστ IQ δεξαμενή γάλα γάτα
πηγή: abmeyerwood.com

Η λύση του Τεστ IQ

Παρατηρώντας με προσοχή όλες τις δεξαμενές και δημιουργώντας στο μυαλό σας την διαδρομή που θα ακολουθήσει το νερό θα καταλήξετε ότι η γάτα που θα πιει πρώτη γάλα είναι αυτή με το γράμμα B.

πηγή: abmeyerwood.com
Scroll to Top