Αυτό είναι το πρώτο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τον Φεβρουάριο

Νέος μήνας και το Epic Games Store προσφέρει ακόμη ένα παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν.

Η Epic Games ανανέωσε τα Free Games, προσθέτοντας ένα νέο παιχνίδι το οποίο θα μείνει για πάντα στον λογαριασμό σας, από τη στιγμή που τον αποκτήσετε.

Το πρώτο δωρεάν παιχνίδι για τον Φεβρουάριο είναι το «Doors: Paradox» της Big Loop Studios. Πρόκειται για ένα casual παιχνίδι που απευθύνεται για τους λάτρεις των παζλ. Η τιμή του παιχνιδιού είναι 13.49 ευρώ, αλλά μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 (18:00 ώρα Ελλάδος) μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς χρέωση.

«Τα παζλ έχουν ακριβώς τη σωστή δυσκολία για έναν απλό παίκτη που θέλει να χαλαρώσει και να ηρεμήσει» αναφέρει ένας παίκτης. «Τα γραφικά είναι όμορφα» τονίζει ένας άλλο. «Πολύ διασκεδαστικό και χαλαρωτικό. Κάθε παζλ (πόρτα) είναι εντελώς ανεξάρτητο από τα άλλα, οπότε μπορείτε να μπείτε ανά πάσα στιγμή και να παίξετε άλλα δύο ή τρία από αυτά. Σαν να τρως ποπ κορν» έγραψε ένας τρίτος

Η επίσημη περιγραφή του Doors: Paradox

« Πορευτείτε μέσα από μια ποικιλία χειροποίητων τρισδιάστατων διοραμάτων, αναζητήστε χρήσιμα αντικείμενα, βρείτε κρυμμένα στοιχεία και λύστε διασκεδαστικούς γρίφους! Ξετυλίξτε το κουβάρι αυτής της μυστηριώδους περιπέτειας για το χάος, την τάξη και το σουρεαλιστικό».

Scroll to Top