Δημοφιλές παιχνίδι της Nintendo που λατρεύτηκε από τα παιδιά των 90s πλέον αξίζει τουλάχιστον 1.000 δολάρια

Nintendo παιχνίδια

Ένα επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι της Nintendo από την δεκαετία του ’90 αξίζει αυτήν την στιγμή τουλάχιστον 1.000 δολάρια και ενδεχομένως μπορεί να «πιάσει» πολλά περισσότερα. Ο εμβληματικός τίτλος της Nintendo είχε πρωταγωνιστή τον Mario και απευθυνόταν σε νεότερους παίκτες.

Ο λόγος για τον Mario Party έκανε το ντεμπούτο του στο Nintendo 64 στις 18 Δεκεμβρίου 1998 στην Ιαπωνία, ενώ κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις 8 Φεβρουαρίου 1999. Το παιχνίδι δημιούργησε τελικά μια μακρόχρονη σειρά τίτλων Mario Party, ενώ η πρώτη έκδοση αποτελεί πλέον πολύτιμο συλλεκτικό αντικείμενο.

Mario Party N64

Σύμφωνα με το PriceCharting.com, ένα σφραγισμένο αντίγραφο του παιχνιδιού αξίζει 1.061,78 δολάρια. Υπάρχει όμως ένας τρόπος με τον οποίο η τιμή του μπορεί να εκτοξευθεί. Αν κάποιος διαθέτει ένα ένα υψηλής ποιότητας σφραγισμένο αντίγραφο, τότε μπορείτε να το στείλετε για επαγγελματική βαθμολόγηση.

Αυτό θα μπορούσε να εκτοξεύσει την τιμή στα ύψη μέχρι και και τα 6.440 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα παρακολούθησης συλλεκτικών αντικειμένων.

Mario Party N64

Ακόμα και αν το παιχνίδι δεν είναι σφραγισμένο, μια πλήρης έκδοση σε κουτί αποτιμάται στα 124,95 δολάρια. Μόνη της η κασέτα του παιχνιδιού αξίζει μόλις 32,11 δολάρια. Το κουτί έχει υψηλότερη αξία στα 45,60 δολάρια, ενώ το εγχειρίδιο μπορεί να πωληθεί στα 9,36 δολάρια.

«Ενημερώνουμε τις τιμές μας καθημερινά από πηγές σε όλο το διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα είναι ακριβή και επίκαιρα», εξηγεί το PriceCharting.

Scroll to Top