Παίκτης του Palworld έφτιαξε ένα εντυπωσιακό Κολοσσαίο μέσα στο παιχνίδι

Ένας παίκτης του Palworld κατασκεύασε μια βάση που μοιάζει πολύ με το Κολοσσαίο. Το Palworld προσφέρει μια ξεχωριστεί εμπειρία με πολλούς παίκτες. Σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο, οι παίκτες μπορούν να κατασκευάσουν ότι επιθυμούν, συλλέγοντας φυσικούς πόρους.

Το Palworld έφτασε να έχει δύο εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες στο Steam. Παρά την πτώση των αριθμών από τότε, εξακολουθεί να έχει πάνω από 700.000 ενεργούς παίκτες καθημερινά, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό για έναν indie τίτλο. Όσον αφορά τους παγκόσμιους αριθμούς πωλήσεων του Palworld, έχει ξεπεράσει τις 19 εκατομμύρια πωλήσεις, ξεπερνώντας πολλούς τίτλους ΑΑΑ που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Ένας αφοσιωμένος παίκτης του Palworld, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα The LethalWolf στο Reddit, μοιράστηκε την βάση που έχει φτιάξει στο παιχνίδι και η οποίο μοιάζει με ρωμαϊκό αμφιθέατρο που χρησιμοποιείται για μονομαχίες μονομάχων.

Ο χρήστης του Reddit, ονόμασε τη βάση του «Κολοσσαίο», παραπέμποντας στο μνημειώδες αμφιθέατρο που χτίστηκε γύρω στο 70-72 μ.Χ. από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και χρησιμοποιήθηκε για διάφορες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων μονομαχιών μονομάχων. Ο TheLethalWolf ισχυρίστηκε ότι η αναπαράσταση του Κολοσσαίου είναι λειτουργική, καθώς μπορούν να διατηρήσουν τις δραστηριότητες αναπαραγωγής στον δεύτερο όροφο. Ο παίκτης μπορεί επίσης να διακοσμήσει τα εσωτερικά μέρη και να τοποθετήσει κουτιά για να αποθηκεύσει τα αντικείμενά του.

 

My new main base
byu/TheLethalWolf inPalworld

 

Scroll to Top